Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Σε κλινική ο Θορπ!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο Ίαν Θορπ εισήχθη σε κλινική τη Δευτέρα, καθώς οι αρχές τον εντόπισαν υπό την επήρεια ουσιών στο Σίδνεϊ. Από κατάθλιψη πάσχει ο μεγάλος κολυμβητής.



Σε κλινική εισήχθη ο Ίαν Θορπ καθώς οι αρχές τον εντόπισαν υπό την επήρεια ουσιών. Ο Αυστραλός κολυμβητής, πέντε φορές χρυσός ολυμπιονίκης, καθόταν στο αυτοκίνητό του δείχνοντας αποπροσανατολισμένος και ζαλισμένος, όταν κάποια περαστικοί ενημέρωσαν τις αρχές.

Στην αυτοβιογραφία του είχε ομολογήσει πως έπασχε από κατάθλιψη και πως αυτή τον είχε οδηγήσει στο αλκοόλ. Την περασμένη εβδομάδα οργίαζαν οι φήμες πως μπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης, αλλά επισήμως είχε μπει σε κέντρο αποθεραπείας λόγω ενός τραυματισμού στον ώμο. Ο μάνατζέρ του απέδωσε το τελευταίο περιστατικό στη χρήση αντικαταθλιπτικών και παυσίπονων που χρησιμοποιούσε, ενώ διέψευσε πως ο 31χρονος κολυμβητής έχει πέσει στο αλκοόλ.

Ο Θορπ πρωταγωνίστησε στην κολύμβηση και το 2004, αμέσως μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα. Δύο χρόνια μετά επιχείρησε να επανέλθει, αλλά αποφάσισε να αποσυρθεί. Τελευταία του απόπειρα να γυρίσει στις πισίνες έγινε πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου του 2012, ωστόσο δεν κατάφερε να διακριθεί στους αγώνες πρόκρισης της Αυστραλίας. Αμέσως μετά τη διοργάνωση στην Αγγλία μετακόμισε στην Ελβετία αλλά επέστρεψε στην Αυστραλία το Δεκέμβριο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.