Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Προκαταρκτική έρευνα για τη συγκέντρωση της ΟΙΕΛΕ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Διατάχθηκε από τον Αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών.

Προκαταρκτική έρευνα έχει διατάξει ο Αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησε η ΟΙΕΛΕ έξω από το χώρο όπου πραγματοποιήθηκε το συνέδριο του Συνδέσμου Ιδρυτών Ελληνικών Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων.

Σε ανακοίνωσή τους οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί τονίζουν ότι η διαμαρτυρία τους ήταν ειρηνική ενώ δεν δημιούργησαν προβλήματα στην κυκλοφορία αφού αρκέστηκαν στη διανομή φυλλαδίων προς τους εισερχόμενους στο συνέδριο. Η ειρηνική διαμαρτυρία προκύπτει από το βιντεοσκοπημένο και φωτογραφικό υλικό που θα καταθέσει η ΟΙΕΛΕ.

Η Ομοσπονδία των Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών εκφράζει την έκπληξή της για την ταχύτατη κλήτευση των μελών της υποστηρίζοντας ότι κάποιοι επιδιώκουν να τρομοκρατήσουν τους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς ώστε να σταματήσουν τον αγώνα τους.

Η ΟΙΕΛΕ κλείνει την ανακοίνωσή της τονίζοντας ότι «όσο όμως κι αν λυσσομανούν συγκεκριμένα συμφέροντα, ώστε να διαλυθεί η συνδικαλιστική εκπροσώπηση στον κλάδο και να μπορέσουν απερίσπαστοι να επιδοθούν στην πλήρη διάλυση των εργασιακών μας δικαιωμάτων, θα αποτύχουν. Το μικρό Μπαγκλαντές που προσπαθούν να στήσουν στην ιδιωτική εκπαίδευση δεν θα εγκαθιδρυθεί. Οι αγώνες των εκπαιδευτικών και της ΟΙΕΛΕ θα σταθούν εμπόδιο στην επέλαση αχαλίνωτων συμφερόντων στο χώρο της εκπαίδευσης και στην ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.