Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Παλεύουν για να μειώσουν την ποινή τους… στην κυριολεξία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αγώνες kick boxing στις φυλακές της Ταϊλάνδης.

Συνήθως όταν ξεσπά καυγάς ανάμεσα στους κρατουμένους των σωφρονιστικών ιδρυμάτων οι «θερμόαιμοι» τιμωρούνται αυστηρά.

Όχι όμως και στην Ταϊλάνδη.

Η φυλακή Klong Prem Central Prison κάνει ακριβώς το αντίθετο. Προσφέρει στους φυλακισμένους την ευκαιρία να… μειώσουν την ποινή τους, ακόμη και να απελευθερωθούν, αν συμμετέχουν σε αγώνες kick boxing με ξένους, ενώ προσφέρει και χρηματικά έπαθλα.

Οι κρατούμενοι συμμετέχουν στο τουρνουά «Prison Fight», το οποίο παρακολουθούν οι «επίσημοι της φυλακής» καθώς επίσης και πολλοί συγκρατούμενοί τους.

Το κίνητρο για τους φυλακισμένους είναι προφανές, ενώ σύμφωνα με τον John Nut από το Coconuts TV, όσοι καταφέρουν να νικήσουν τους κρατούμενους κερδίζουν και το δικαίωμα να καυχιούνται γι’ αυτό. Πολλοί είναι έμπειροι μαχητές, ωστόσο συχνά τα βρίσκουν σκούρα απέναντι στους κρατούμενους, οι οποίοι προπονούνται σε καθημερινή βάση.

«Οι αγώνες γίνονται γι’ αυτούς. Με αυτόν τον τρόπο οι φυλακισμένοι μπορούν να κερδίσουν μερικά χρήματα» ανέφερε ο διοργανωτής των αγώνων Mr. Pek, γράφει η Daily Mail και συνέχισε: «Επίσης, το κάνουν για να μειώσουν την ποινή τους και για να τιμήσουν την Ταϊλάνδη και να την κάνουν ξακουστή αν καταφέρουν να κερδίσουν κάποιον ξένο. Ορισμένοι είναι μέσα για ναρκωτικά, ληστείες ή δολοφονίες. Υπάρχουν κρατούμενοι, η ποινή των οποίων φτάνει τα 50 χρόνια. Κάποιοι δε θα βγουν ποτέ έξω από τη φυλακή».




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.