Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Δείτε τι κάνουν και τους αφήνουμε...

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ποιο μυαλό θα σκεφτόταν να φέρει τροπολογία "Ρύθμιση θεμάτων ΑΔΜΗΕ" με ρυθμίσεις καταβολής : 1. επιδόματος ΕΚΑΣ και 2. επιδομάτων πάσης φύσεως αναπήρων;

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως όποιος βουλευτής καταψηφίσει στην ουσία καταψηφίζει και τα επιδόματα των ανάπηρων καθώς και το ΕΚΑΣ κι αυτό διότι σε τροπολογίες δεν μπορείς να υπερψηφίζεις ή να καταψηφίζεις συγκεκριμένα άρθρα αλλά όλη την τροπολογία!!!

ΑΙΣΧΟΣ... ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ...

Δείτε το σχέδιο Νόμου...
και το κείμενο
Ρύθμιση θεμάτων της ΑΔΜΗΕ ΑΕ

Αρ. Τροπολογίας: 1106/139 22.1.2014
Αρχείο: .pdf
Υπουργείο: Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής
Περιγραφή: Καθορισμός πλαισίου για τον εταιρικό μετασχηματισμό της ανώνυμης εταιρείας ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΕΑΣ ΑΒΕΕ).
Αρ. Τροπολογίας: 1111/141 24.1.2014


Αρχείο: .pdf

Υπουργείο: Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής
Περιγραφή: 1. Καταβολή του ΕΚΑΣ στα άτομα με αναπηρία 80% και άνω, ανεξαρτήτως ορίου ηλικίας, από φορείς Κύριας Ασφάλισης που εποπτεύονται από το Υπ. Εργασίας, Ασφάλισης και Πρόνοιας. 2. Παράταση μέχρι την 28-2-14 α) της καταβολής των πάσης φύσεως επιδομάτων λόγω αναπηρίας, ενόσω εκκρεμεί η επανεξέταση των επιδοματούχων στις υγειονομικές επιτροπές Κ.Ε.Π.Α., χωρίς υπαιτιότητά τους, β) της παροχής ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στους προαναφερόμενους επιδοματούχους και συνταξιούχους. 3. Δημιουργία Εθνικού Μητρώου Ασφάλισης-Ασφαλιστικής Ικανότητας, Σύστημα ΑΤΛΑΣ, στην ΗΔΙΚΑ. 4. Ρυθμίσεις σχετικά με τους ασφαλισμένους στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ με την ιδιότητα του τραπεζικού υπαλλήλου. 5. Ρύθμιση διατάξεων του άρθρου 34 του ν. 2773/1999, σχετικά με τη ΔΕΗ Α.Ε. και τα νομικά πρόσωπα που δημιουργούνται από αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.