Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Οι κατατακτήριες έγιναν πριν την ώρα τους σε τμήματα του Πανεπιστημίου Θράκης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Όσοι πήραν μέρος θα επανεξεταστούν.

Πριν την ώρα τους έγιναν οι κατατακτήριες εξετάσεις στα τμήματα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ και στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης. Οι συμμετέχοντες και εξετασθέντες θα αναγκαστούν να δώσουν ξανά κατατακτήριες όπως αποφάνθηκε η Νομική Υπηρεσία του Πανεπιστημίου Θράκης.

Ο λόγος για τον οποίο θα κληθούν ξανά οι συμμετέχοντες να εξεταστούν οφείλεται στο γεγονός ότι τα τρία τμήματα προκήρυξαν τις κατατακτήριες πριν την έκδοση της Υπουργικής Απόφασης Φ1/192329/Β3/2013 όπου μεταξύ των άλλων οριζόταν ότι για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος η προθεσμία υποβολής αίτησης και δικαιολογητικών θα ήταν από 13 Ιανουαρίου έως και 23 Ιανουαρίου ενώ οι εξετάσεις θα πραγματοποιούνταν από 19 έως και 28 Φεβρουαρίου. Τα τμήματα του Πανεπιστημίου Θράκης ανακοίνωσαν τις ημερομηνίες διεξαγωγής των διαδικασιών κατάταξης μέσα στο Νοέμβριο και οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν στα μέσα Δεκεμβρίου. Για παράδειγμα στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών οι εξετάσεις έγιναν 10, 11 και 12 Δεκεμβρίου.

Τελικά θα την πληρώσουν αυτοί που προετοιμάστηκαν και εξετάστηκαν και περίμεναν με αγωνία τα αποτελέσματα. Βέβαια αντί για τα αποτελέσματα έρχεται η ανακοίνωση ότι θα κληθούν να δώσουν ξανά εξετάσεις αφού όπως αναφέρει σχετική απόφαση τα γραπτά τους δεν θα εξεταστούν ούτε και θα ανακοινωθούν αποτελέσματα αφού η όλη διαδικασία διακόπτεται. Όσοι συμμετείχαν στις εξετάσεις του Δεκεμβρίου θα κληθούν να πάρουν ξανά μέρος στις κατατακτήριες .

Τα τρία τμήματα Όπως αναφέρει σε έγγραφό της η Νομική Υπηρεσία σε περιπτώσεις όπου έγιναν κατατακτήριες εξετάσεις θα πρέπει αυτές να επαναληφθούν όπως ορίζει η ΥΑ. Λόγω του γεγονότος ότι τα τρία τμήματα του Πανεπιστημίου Θράκης δεν δέχτηκαν αιτήσεις το διάστημα 13-123 Ιανουαρίου η Νομική Υπηρεσία αναφέρει ότι πρέπει να ανακοινώσουν νέα προθεσμία διάρκειας 10 ημερών για την υποβολή αιτήσεων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.