Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Δυο νέα μέλη προστέθηκαν στην όμορφη οικογένεια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δύο καινούργιοι Παιδικοί Σταθμοί, ασφαλείς και αισθητικά προσεγμένοι, παραδίδονται στη χρήση και λειτουργούν στη Δημοτική Κοινότητα Κατασταρίου και στην Τοπική Κοινότητα Αργασίου έχοντας τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν πενήντα νήπια.



Οι νέες εγκαταστάσεις δημιουργήθηκαν με ιδιαίτερη φροντίδα, δίνοντας την ευκαιρία στους γονείς να εμπιστεύονται στο προσωπικό του Δήμου τα παιδιά τους, τα οποία φιλοξενούνται σε ασφαλείς και αισθητικά προσεγμένους χώρους.


Άλλωστε, ο Δήμος Ζακύνθου έχοντας θέσει ως προτεραιότητα την άσκηση κοινωνικής πολιτικής, εξακολουθεί να στηρίζει έμπρακτα τους εργαζόμενους γονείς και γι’ αυτό, προχώρησε στη δημιουργία νέων υποδομών εκεί που προηγούμενα δεν υπήρχαν ή υπολειτουργούσαν.


“Αυξήσαμε και ενισχύσαμε τις κοινωνικές δομές”
Η τελετή των εγκαινίων και η χριστουγεννιάτικη γιορτή πραγματοποιήθηκαν χθες στον 6ο Παιδικό Σταθμό στο Καταστάρι, ενώ σήμερα θα γίνουν στο Αργάσι.

Αμέσως μετά, ο Δήμαρχος εξέφρασε την χαρά του για την λειτουργία της συγκεκριμένης κοινωνικής δομής και αναφέρθηκε στις προσπάθειες και στους στόχους της Δημοτικής Αρχής. “Από την αρχή της θητείας μας, το 2011, αυξήσαμε και ενισχύσαμε όλες τις κοινωνικές δομές. Από το Κοινωνικό Εστιατόριο και Παντοπωλείο, τα οποία υποστηρίζουν πάνω από 320 άτομα μηνιαίως, έως το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και αντίστοιχο για τα ΑμεΑ, το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας και συνάμα τη διατήρηση και στήριξη του ΚΑΠΗ, του “Βοήθεια στο Σπίτι”, και την παροχή δωρεάν ιατρικών εξετάσεων σε άπορους δημότες”, τόνισε ο κ. Μποζίκης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.