Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Νέες αποκαλύψεις για τον «Σούμι»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε αλλαγή δεδομένων, όσον αφορά το ατύχημα του Μίχαελ Σουμάχερ οδηγούν όσα αναφέρει η Ζαμπίνε Κεμ. «Βοηθούσε ένα φίλο του» τόνισε, ενώ πρόσθεσε «ήταν άτυχος, δεν έφταιγε η ταχύτητα».

Την αποκάλυψη ότι ο Μίχαελ Σουμάχερ πριν χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι - έπειτα από πτώση που είχε, ενώ έκανε σκι – βοηθούσε έναν φίλο του που είχε πέσει, έκανε την Τρίτη η γερμανική Βild.

O «Σούμι» ήταν στην πίστα του χιονοδρομικού κέντρου με φίλους του αλλά και με τον 14χρονο γιο του.

Όταν λοιπόν ένας εκ των φίλων του έπεσε, εκείνος έτρεξε να τον βοηθήσει. Λίγη ώρα αργότερα συνέβη το μοιραίο για τον Γερμανό.

Αυτό έχει ως εξήγηση ότι ο επτά φορές πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 δεν πρόλαβε να αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα μετά και ότι η σοβαρότητα του τραύματος δεν οφείλεται σε αυτή.

Αλλά οφείλεται στο γεγονός ότι αφού συνέχισε να κατεβαίνει την πλαγιά τα πέδιλα του πάτησαν σε βαθύ χιόνι, χτύπησαν σε βράχο, κάτι που ήταν ικανό να τον τινάξει στον αέρα και στην πτώση του να πέσει με το κεφάλι στην πέτρα.

Η εξήγηση αυτή δόθηκε από την εκπρόσωπο του Γερμανού, Ζαμπίνε Κεμ που επανέλαβε ότι δεν έφταιγε η ταχύτητα αλλά ότι ήταν άτυχος. 






Πηγή: http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.