Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Στο πλευρό του Σουμάχερ ο πατέρας του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο πατέρας του Μίχαελ Σουμάχερ, Ρολφ, βρίσκεται στο πλευρό του Γερμανού πρώην πιλότου της Formula 1 που εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Τα… γούρια της συζύγου του «Σούμι», Κορίνα.



Η τεράστια καριέρα του Μίχαελ Σουμάχερ οφείλεται και στον πατέρα του, Ρολφ. Αυτός ήταν που σε ηλικία τεσσάρων ετών έστειλε τον γιο του στα καρτ με τη συνέχεια να είναι γνωστή σε όλους και τον «Σούμι» να εξελίσσεται σε έναν θρύλο της Formula 1.

Ο Ρολφ Σουμάχερ, δεν θα μπορούσε να λείπει από τον μεγαλύτερο αγώνα του γιου του, αυτόν να κρατηθεί στη ζωή μετά το ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις. Έφτασε την Τρίτη στη Γκρενόμπλ, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ο μεγάλος γιος του.

Ο πατέρας του «Σούμι» πριν από πέντε χρόνια και οκτώ μήνες είχε χάσει με ανάλογο τρόπο τη σύζυγό του, όταν η τελευταία έπεσε στο σπίτι της και τραυματίστηκε στο κεφάλι. Τώρα θα ενώσει τις προσευχές του με αυτές της οικογένειας του και των εκατομμυρίων θαυμαστών του Μίχαελ Σουμάχερ ανά τον κόσμο.

Την ίδια ώρα, δημοσιεύματα αναφέρουν πως η σύζυγος του Μίχαελ Σουμάχερ, Κορίνα, έχει γεμίσει το δωμάτιο που νοσηλεύεται ο άνδρας της με αντικείμενα που θεωρεί πως θα του φέρουν τύχη. Ανάμεσά τους κι ένα μενταγιόν, που ο 44χρονος πρώην πιλότος της Formula 1 είχε μαζί του σε όλους τους αγώνες του.

Οι πρώτες αχτίδες φωτός ήρθαν μετά το ιατρικό ανακοινωθέν του μεσημεριού της Τρίτης, όπου έγινε γνωστό πως υπήρξε μικρή βελτίωση στην κατάσταση της υγείας του Σουμάχερ. Ας ελπίσουμε το 2014 να επιστρέψει δυνατός και να προσπεράσει το Χάρο, όπως έκανε με τόσους και τόσους αντιπάλους του στις πίστες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.