Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας απαντά: "Θα μεταφέρουμε τις κολώνες"

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Απάντηση δίνει ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, στο enikos.gr αναφορικά με φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης και δείχνουν κολώνες ΔΕΗ στις βοηθητικές γραμμές των πεζοδρομίων.

Ο κ. Νίκας σημειώνει ότι το έργο δεν έχει ολοκληρωθεί και όταν τελειώσει οι κολώνες θα μεταφερθούν σε άλλες θέσεις.



«Οι φωτογραφίες αυτές προέρχονται από το έργο δημιουργίας μεγάλου πεζοδρομίου στη δυτική πλευρά της οδού Φαρών, σημαντικού οδικού άξονα που διατρέχει την Καλαμάτα στην κατεύθυνση βορράς – νότος. Το πεζοδρόμιο αυτό δημιουργείται ώστε να βαδίζουν με ασφάλεια και άνεση οι πεζοί, στο πλαίσιο κατασκευής ενός μεγάλου πεζοδρόμου από το Κάστρο μέχρι την Παραλία της πόλης, μήκους 5.500 μέτρων περίπου, σημαντικό μέρος του οποίου έχει κατασκευασθεί», αναφέρει ο Δήμαρχος και προσθέτει:

«Το έργο στην οδό Φαρών δεν έχει ολοκληρωθεί. Υπάρχει σχετικός προγραμματισμός κι όταν τελειώσει, οι κολώνες αυτές θα έχουν μεταφερθεί σε άλλες θέσεις. Άλλωστε, σκοπός του έργου είναι να βαδίζουν άνετα και με ασφάλεια όλοι και ιδίως όσοι έχουν προβλήματα στην όραση (γι’ αυτό και τοποθετούνται πλάκες με όδευση), οι άνθρωποι με κινητικά προβλήματα, οι μητέρες με παιδιά στο καροτσάκι κ.ά.».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.