Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Έφαγε τον πνεύμονα του αντιπάλου για μια παρτίδα σκάκι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου ένας άνδρας τηλεφώνησε σε αστυνομικό τμήμα της πρωτεύουσας της Ιρλανδίας και δήλωσε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε έναν άνθρωπο.

Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν το περιστατικό, φτάνοντας σε ένα διαμέρισμα του ακριβού προαστίου Κάσλνοκ, στο βόρειο Δουβλίνο, αντίκρισαν ένα θέαμα φρικιαστικό: ο 39χρονος Τόμας Ο’ Γκόρμαν, ο οποίος εργαζόταν ως ερευνητής σε μία θρησκευτική οργάνωση, κείτονταν στο πάτωμα σφαγιασμένος.

Το σώμα του έφερε τραύματα από μαχαιριές ενώ το στήθος του ήταν ξεσκισμένο. Δίπλα στο άψυχο σώμα του στεκόταν ένας άλλος άνδρας, ο Σαβέριο Μπελάντε, συγκάτοικος του Ο’ Γκόρμαν, ο οποίος έχοντας ακόμη τα χέρια του λερωμένα με αίμα, δήλωσε στους αστυνομικούς τον σκότωσε με ένα κουζινομάχαιρο ενώ στη συνέχεια καταβρόχθισε την καρδιά του.

Αιτία για αυτή τη φρικιαστική δολοφονία υπήρξε μια έντονη φιλονικία, αφορμή της οποίας εικάζεται ότι ήταν μια παρτίδα σκάκι. Όσον αφορά τις λεπτομέρειες του φρικιαστικού εγκλήματος, παραμένουν άγνωστες.

Το μοναδικό νέο στοιχείο αναφορικά με την υπόθεση που ανακάλυψαν οι Αρχές είναι ότι ο Μπελάντε δεν έφαγε την καρδιά του αντιπάλου του αλλά τον έναν από τους πνεύμονές του.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.