Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Ημερολόγιο αποκαλύπτει γιατί αυτοκτόνησε 15χρονη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το ημερολόγιο της 15χρονης Tallulah Wilson, της μπαλαρίνας που δημιούργησε διαδικτυακό alter ego για να ξεφύγει από την πραγματικότητα πριν αυτοκτονήσει, βρήκαν οι αστυνομικές αρχές.

Η 15χρονη που είχε υποστεί σχολικό εκφοβισμό, αυτοκτόνησε μόλις 24 ώρες αφού η μητέρα της, Sarah, ανακάλυψε την κρυφή της ζωή στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Tumblr και τον διέγραψε.

Η Tallulah Wilson βρέθηκε νεκρή τον Οκτώβριο του 2012 στις γραμμές του σιδηροδρομικού σταθμού Pancras στη Βρετανία. Η έφηβη μπαλαρίνα, που κυριολεκτικά πετάχτηκε στις γραμμές του τρένου την ώρα που περνούσε ξέφευγε από την πραγματικότητα προσποιούμενη μία κοκαϊνομανή στο διαδικτυακό της alter ego.



Στο ημερολόγιο που ανακάλυψε η αστυνομία, η ταλαντούχα 15χρονη επαναλάμβανε «είμαι χοντρή» και «άσχημη». Όλες της οι σκέψεις ήταν σκοτεινές και γεμάτες θλίψη.

Η μητέρα της είπε ότι όταν τη ρώτησε γιατί δεν ήθελε να είναι η Tallulah της απάντησε: «απλώς δεν με καταλαβαίνεις». «Μου είπε ότι είχε 18.000 ανθρώπους που λάτρευαν τη διαδικτυακή της ταυτότητα. Μου είπε ότι ήταν τελικά ευτυχισμένη γιατί δεν πίστευε ότι μπορεί να έχει φίλους στον πραγματικό κόσμο».

Και η μητέρα της συμπληρώνει: « Η σελίδα ήταν απίστευτα ενοχλητική. Είδα να ποστάρει ένα κορίτσι τη φωτογραφία μιας θηλιάς και να σχολιάζει: ‘Αυτό είναι το νέο σου κολιέ, δοκίμασέ το!’ Είδα και φωτογραφίες δικές της που είχε κοψίματα και αναγνώρισα τα σεντόνια της. Υπήρχαν πολλές φωτογραφίες που νεαρά κορίτσια έδειχναν τις πληγές που προκαλούσαν στο σώμα τους.

Τέσσερις μήνες πριν αυτοκτονήσει, μία συνομήλικη της χορεύτρια, από την ίδια σχολή χορού, είχε αυτοκτονήσει με τον ίδιο τρόπο.

Η μητέρα της ισχυρίζεται ότι κάποια από τα κορίτσια που φοιτούν σε αυτή τη σχολή είναι φρικτά. «Την χρησιμοποιούσαν σαν συναισθηματικό σάκο του μποξ» λέει. «Την τελευταία μέρα της είπα ότι ξέχασε τα ρούχα του χορού και μου απάντησε: «Δεν τα χρειάζομαι σήμερα». Από τότε δεν την ξαναείδα ποτέ!

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.