Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Αντίθετοι οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ στο νομοσχέδιο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δεν κατατίθεται σήμερα στη Βουλή μετά από απόφαση του Α. Γεωργιάδη.

Αποφασισμένοι να μην κάνουν πίσω εμφανίζονται οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ, οι οποίοι μετά τη γενική του συνέλευση συνάντησαν σήμερα τον υπουργό Υγείας, Α. Γεωργιάδη και του κατέστησαν σαφές ότι δεν πρόκειται να δεχθούν τις νέες ρυθμίσεις που προβλέπονται στο νομοσχέδιο για την υγεία.

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, οι ίδιοι ζήτησαν αλλαγές, ενώ από την πλευρά του ο υπουργός Υγείας τους είπε ότι δεν θα καταθέσει σήμερα το νομοσχέδιο στη Βουλή προκειμένου να γίνει ουσιαστική συζήτηση γι' αυτό. Μετά τη συνάντησή του με γιατρούς του ΕΟΠΥΥ, ο Α . Γεωργιάδης δήλωσε:

«Το νομοσχέδιο, όπως ξέρετε, έχει βγει στη δημόσια διαβούλευση από την Παρασκευή. Έχουμε αποφασίσει να το πάμε στη Βουλή μέσα στην εβδομάδα, όχι σήμερα, σε κανα-δυo μέρες δηλαδή, για να δώσουμε το χρόνο και στις δύο κοινοβουλευτικές ομάδες να το επεξεργαστούν λίγο περισσότερο. Όπως είπαμε από την πρώτη μέρα -όταν καλούσαμε τους γιατρούς να μην κάνουν αυτή την πολυήμερη απεργία- η μεταρρύθμιση θα προχωρήσει. Πρέπει να προχωρήσει. Πρέπει να προχωρήσει στο μεγαλύτερο δυνατό κλίμα συναινέσεως, γιατί είναι για το καλό του Έλληνα ασθενή. Και αν το δούμε όλοι ήρεμα και πολιτισμένα, θα διαπιστώσουμε ότι είναι κάτι που θα έπρεπε να έχει γίνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.