Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Επιβίωσε 60 ώρες στη θάλασσα χωρίς να ξέρει κολύμπι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο άντρας παρασύρθηκε στα ανοιχτά και κρατήθηκε από το καπάκι... φέρετρου.

Η θέληση για ζωή μπορεί ορισμένες φορές να φανεί πιο ισχυρή από τις φυσικές δυσκολίες, όπως στην περίπτωση ενός άντρα από την Ταϊβάν που παρότι δεν γνώριζε κολύμπι, κατάφερε να επιβιώσει για 60 ώρες στην ανοιχτή θάλασσα.

Βέβαια, εκτός από θέληση για ζωή είχε και μπόλικη τύχη, καθώς βρήκε ένα ξύλινο καπάκι… από φέρετρο, από το οποίο και κρατήθηκε, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Ο Tseng Lien-fa βρίσκονταν σε μια παραλία της Hualien county και προσπαθούσε να πιάσει νεαρά χέλια το πρωί της Παρασκευής, όταν ένα μεγάλο κύμα τον τράβηξε στα ανοιχτά.

Ωστόσο, βρήκε το ξύλινο καπάκι το οποίο και χρησιμοποίησε σαν σωσίβια σχεδία.

«Κατάφερα να συγκρατηθώ όταν το πρώτο κύμα με χτύπησε στο στήθος, αλλά το δεύτερο και μεγαλύτερο κύμα με “κατάπιε”», δήλωσε ο άντρας στη United Daily News.

Ο 42χρονος κατάφερε να κρατηθεί από το καπάκι μέχρι την Κυριακή, οπότε και τα κύματα τον ξέβρασαν στη νοτιοανατολική επαρχία της Taitung, 75 χιλιόμετρα μακριά από εκεί που ξεκίνησε η περιπέτειά του.

Οι λιμενοφύλακες που είχαν ειδοποιηθεί και αναζητούσαν τον Tseng, κατάφεραν να τον εντοπίσουν.

Οι γιατροί δήλωσαν ότι είχε υποστεί ελαφριά αφυδάτωση, ενώ έφερε και πληγές στα χέρια του. «Δεδομένου ότι δεν είχε φαγητό ή νερό, ενώ περιπλανιόταν στη θάλασσα για 60 ώρες, αλλά διατήρησε τις αισθήσεις του, θα έλεγα ότι επρόκειτο για θαύμα», δήλωσε ο γιατρός Chen Tien-su.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.