Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Ομογενής κέρδισε 1 εκ. ευρώ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Κατά ένα εκατομμύριο ευρώ πλουσιότερος έγινε ο ομογενής Γεώργιος Βαλαβάνης, που ήταν ο υπερτυχερός της τηλεοπτικής εκπομπής που διοργάνωσε η γερμανική κρατική λοταρία SKL, στο Μόναχο.

Όπως γράφει η Deutsche Welle, η ανακοίνωση του ονόματός του 51 χρόνων Γιώργου Βαλαβάνη, με καταγωγή από τη Σαμοθράκη, ήταν το αποκορύφωμα του μεγάλου τηλεοπτικού σόου με τίτλο «Ημέρα της τύχης», που διοργάνωσε στο Μόναχο η γερμανική κρατική λοταρία SKL και είχε 20 υποψήφιους και έξι γύρους θεαματικών παιχνιδιών.

Η χαρά του ήταν απερίγραπτη. Με τα χέρια σηκωμένα στον αέρα και ένα πλατύ χαμόγελο υποδέχθηκε την ανακοίνωση του ονόματός του. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα έτρεξε προς την πλευρά του κοινού για να «πνιγεί» στις αγκαλιές της οικογένειάς του.

Ήταν αναμφίβολα η πιο τυχερή στιγμή της ζωής του ομογενή. Η πρώτη σκέψη που πέρασε από το μυαλό του, όπως είπε, ήταν ότι «τώρα έχουν πραγματοποιηθεί όλες μου οι επιθυμίες». Ποιες είναι αυτές; Ένα σπίτι για τον ίδιο και τη σύζυγό του και δύο διαμερίσματα για τους δύο γιους του. Κάτι παραπάνω δεν χρειάζεται, είπε.


Παρά το απρόσμενο έπαθλό του ο Γεώργιος Βαλαβάνης διαβεβαιώνει ότι θα παραμείνει «εντελώς προσγειωμένος» και ότι θα συνεχίσει να πηγαίνει «κάθε μέρα στη δουλειά». Τα τελευταία 28 χρόνια εργάζεται στη Daimler, όπως παλαιότερα ο πατέρας του και τώρα ο μεγαλύτερος γιος του. Η αγορά νέου αυτοκινήτου δεν είναι στις προτεραιότητές του.

Ο Γεώργιος Βαλαβάνης ξενιτεύτηκε το 1972 μαζί με την οικογένειά του στη Γερμανία. Η Στουτγάρδη, όπου ζει κι εργάζεται, έχει γίνει πλέον η δεύτερη πατρίδα του. Όπως είπε, «ποτέ δεν μετάνιωσα που ήρθα στη Γερμανία», τονίζοντας ότι «εδώ έχω δουλειά, κάτι που εκτιμά κανείς ιδιαίτερα σε εποχές σαν τη σημερινή». Όσο για το αν θα επέστρεφε στην Ελλάδα απαντά κατηγορηματικά όχι, αλλά θα την επισκεφθεί οπωσδήποτε στις επόμενες διακοπές του.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.