Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Νικητής ο Ζαμπίδης κόντρα στον Τούρκο Harun Kina

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πρόσθεσε στη συλλογή του τη ζώνη του SuperKombat στα 71κ.

«Ζέσταμα» για τα προκριματικά του Κ-1 (σε δύο εβδομάδες στην Ισπανία) έκανε ο Μιχάλης Ζαμπίδης κόντρα στον σκληροτράχηλο, Harun Kina.

Εννιά μήνες μετά την τελευταία του εμφάνιση, ο Iron Mike επέστρεψε στην δράση με νίκη, καθώς ήταν εμφανώς ανώτερος και επικράτησε (με ομόφωνη απόφαση των κριτών) του Harun Kina. Έτσι συνέχισε την παράδοση απέναντι σε Τούρκους αντιπάλους, ενώ πρόσθεσε στη συλλογή του τη ζώνη του SuperKombat στα 71κ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής είχε τον έλεγχο από την αρχή, με τον Kina να διατηρεί παθητικό ρόλο. Από τον β' γύρο αύξησε την πίεσή του και με συνδυασμούς χτυπημάτων, αλλά και γόνατα διέσπασε την αντίπαλη άμυνα. Στον τελευταίο γύρο κυνήγησε με πάθος το νοκ-άουτ, αλλά ο Τούρκος άντεξε το σφυροκόπημα.

Δεν τα κατάφερε ο Professor

Την πρώτη του ήττα -μετά από καιρό- γνώρισε ο Αλέξανδρος Χατζηχρόνογλου από τον Miodrag Olar. Ο Professor μπήκε δυνατά ανέλαβε την πρωτοβουλία των επιθέσεων, μπλοκάροντας παράλληλα τα χτυπήματα του αντιπάλου του. Ο α’ γύρος ήταν καθαρά δικός του.

Στους δύο επόμενους, ο Olar άρχισε να ανεβάζει τον ρυθμό του, ισορρόπησε τον αγώνα και πήρε στα σημεία τη νίκη από τον αθλητή του Νίκου Ασκητή.




Πηγή: http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.