Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Υπόθεση βιασμού συγκλονίζει την Κύπρο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Διάταγμα διήμερης κράτησης εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον τεσσάρων μαθητών, ηλικίας από 14 μέχρι 17 ετών.

Οι τέσσερις μαθητές θεωρούνται ύποπτοι σε υπόθεση βιασμού, σεξουαλικής εκμετάλλευσης και διαφθοράς μαθήτριας 13 χρόνων. Για την υπόθεση είχε επίσης συλληφθεί και ανακριθεί ένας 13χρονος, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος.

Λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης και του λεπτού χειρισμού της από τους αστυνομικούς ανακριτές, η διαδικασία ενώπιον του δικαστηρίου διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, όπου οι μαθητές παραδέχθηκαν ότι είχαν σεξουαλικές επαφές με την 13χρονη, ωστόσο υποστηρίζουν ότι αυτό έγινε με τη θέληση της.

Το δράμα της 13χρονης φαίνεται να ξεκίνησε πριν από 3 περίπου μήνες, ενώ μόλις χθες καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από καθηγήτρια της, στην οποία η ανήλικη εκμυστηρεύτηκε το τι ακριβώς της συνέβαινε όλο αυτό τον καιρό.

Όπως αναφέρουν έγκυρες αστυνομικές πηγές στο ΚΥΠΕ, η 13χρονη είχε πριν μερικούς μήνες σεξουαλική επαφή με έναν εκ των υπόπτων, ο οποίος φέρεται να κατέγραψε το περιστατικό στο κινητό του τηλέφωνο. Υπό την απειλή ότι το συγκεκριμένο οπτικοακουστικό υλικό θα διέρρεε στο διαδίκτυο, η 13χρονη αναγκαζόταν να έρχεται σε σεξουαλική επαφή με τους υπόλοιπους και μάλιστα σε χώρο του σχολείου τους, το οποίο ήταν κλειστό για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Χθες βράδυ η αστυνομία εξασφάλισε εντάλματα σύλληψης εναντίον των πέντε μαθητών, από 13 μέχρι 17 ετών και προχώρησε στη σύλληψη τους, ενώ ακολούθως ο 13χρονος αφέθηκε ελεύθερος καθώς ηλικιακά προστατεύεται από τη νομοθεσία.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.