Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου το «Σπάρταθλον 2013»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Θα τεθούν σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί ο υπερμαθώνιος στα πλαίσια του «Σπάρταθλον 2013» και η Τροχαία θα θέσει σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη διευκόλυνση των οδηγών.

Συγκεκριμένα:

A. Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, από 07.00-10.00 στο τμήμα του οδοστρώματος της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου (Ν.Ε.Ο.Α.Κ.) πλάτους 1,5 μ., στη δεξιά πλευρά του ρεύματος κυκλοφορίας προς Κόρινθο από τη διασταύρωση Λ. Αθηνών & Ιεράς Οδού (10,000 χ/θ) έως τη διασταύρωση Διυλιστηρίων (15,600 χ/θ).

Η κίνηση των οχημάτων στο προαναφερόμενο τμήμα της Ν.Ε.Ο.Α.Κ. δεν θα επιτρέπεται και η κυκλοφορία θα διεξάγεται από τις εναπομένουσες λωρίδες κυκλοφορίας.

B. Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, από 08.00-13.30΄ της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου (Π.Ε.Ο.Α.Κ.), από την ανώνυμη οδό που οδηγεί προς την περιοχή Κανδύλι (χ/θ 35+840) έως την οδό Γρ. Λαμπράκη (Κουλουριώτικο μονοπάτι - χ/θ 32+660), περιοχής Δήμου Μεγαρέων.

Η κίνηση των οχημάτων στο προαναφερόμενο τμήμα της Π.Ε.Ο.Α.Κ. θα πραγματοποιείται ως εξής:

• Στην κατεύθυνση προς Κόρινθο:
Δεξιά χ/θ 34,000 της Π.Ε.Ο.Αθηνών-Κορίνθου, δεξιά ανώνυμη οδό που οδηγεί προς την περιοχή Κανδύλι, συνέχεια από την ειδικά προσωρινά διαμορφωμένη άνω διάβαση των γραμμών Ο.Σ.Ε., αριστερά Νότιος Παράπλευρος Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, αριστερά οδό Γρ. Λαμπράκη (Κουλουριώτικο μονοπάτι) και δεξιά Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου στην κατεύθυνση προς Κόρινθο.

• Στην κατεύθυνση προς Αθήνα:
Αριστερά οδό Γρ. Λαμπράκη (κουλουριώτικο μονοπάτι χ/θ 32.660), δεξιά Νότιος Παράπλευρος Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, δεξιά στην ειδικά προσωρινά διαμορφωμένη άνω διάβαση των γραμμών Ο.Σ.Ε., δεξιά ανώνυμη οδό που οδηγεί προς την περιοχή Κανδύλι και αριστερά Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου στην κατεύθυνση προς Αθήνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.