Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Έκανε τον ελεγκτή του ΣΔΟΕ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έναν 19χρονο ειδικό στις πλαστογραφήσεις εγγράφων συνέλαβαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη. Προσποιούνταν ότι είναι υπάλληλος του ΣΔΟΕ και είχε στην κατοχή του πλαστή ταυτότητα της ΕΥΠ, εισαγγελικά έγγραφα και άλλα πλαστά έγγραφα διαφόρων υπηρεσιών.

Όπως ανακοινώθηκε, συνελήφθη χθες το πρωί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου ο 19χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για εκβίαση, πλαστογραφία, απειλή και αντιποίηση.

Συγκεκριμένα, 44χρονος υπάλληλος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος που βρίσκεται σο κέντρο της Θεσσαλονίκης κατήγγειλε ότι ο κατηγορούμενος πήγε στο κατάστημα και προσποιούμενος υπάλληλο του ΣΔΟΕ, επιδεικνύοντας πλαστή ταυτότητα, διενήργησε έλεγχο, κατά τον οποίο διαπίστωσε υποτιθέμενες παραβάσεις.

Προκειμένου λοιπόν να μην επιβληθεί πρόστιμο, απαίτησε το ποσό των 100 ευρώ. Ο υπάλληλος αρνήθηκε να συνεργαστεί και απώθησε τον 19χρονο έξω από το κατάστημα. Λίγο αργότερα ο κατηγορούμενος επέστρεψε, ζητώντας εξηγήσεις για το περιστατικό, ενώ συνελήφθη από κληθέντες αστυνομικούς. Κατά τον έλεγχό του, επέδειξε μία πλαστή στρατιωτική ταυτότητα, ενώ κατά τη μεταφορά του σε αστυνομικό κατάστημα, δήλωσε υπάλληλος της ΕΥΠ επιδεικνύοντας πλαστό έγγραφο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη και απείλησε τους αστυνομικούς.

Στην κατοχή του 19χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρείς πλαστές στρατιωτικές ταυτότητες, μία πλαστή ταυτότητα της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, μία πλαστή ταυτότητα του ΣΔΟΕ, μία πλαστή κάρτα απεριόριστων διαδρομών του ΟΑΣΘ, ένα πλαστό έγγραφο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης κι ένα ζευγάρι χειροπέδες.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.