Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΣΑμεΑ: Λύση εδώ και τώρα για τους 74 επιτυχόντες του 2008 στους ΟΤΑ!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 02.09.2013
Με επιστολή της στους υπουργούς Εσωτερικών και Δ. Μεταρρύθμισης η ΕΣΑμεΑ ζητάει να δοθεί άμεση λύση για τον διορισμό 74 επιτυχόντων της προκήρυξης του έτους 2008 κατηγορίας ΥΕ και ΔΕ σε θέσεις των ΟΤΑ α΄ και β.

Οι επιτυχόντες της κατηγορίας ΥΕ και ΔΕ, όλων των κλάδων και ειδικοτήτων των ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού και των ΝΠΙΔ αυτών, της προκήρυξης του ν. 2643/98 έτους 2008 - τώρα διανύουμε το έτος 2013- ήταν προγραμματισμένο, μετά από έντονες πιέσεις και μαραθώνιο αγώνα, διοριστούν το έτος 2013 με την απόφαση της 2ης κατανομής.

Αιφνίδια ο διορισμός τους στους ΟΤΑ Α΄ και Β Βαθμού κατηγορίας ΥΕ – ΔΕ, όλων των κλάδων και ειδικοτήτων, των ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού και των ΝΠΙΔ αυτών, πάγωσε.

Εύλογα τίθεται το ερώτημα, μέχρι πότε θα περιμένουν οι 74 επιτυχόντες της προκήρυξης του έτους 2008 την πρόσληψή τους στη θέση εργασίας που δικαιούνται για να ζήσουν επιτέλους με αξιοπρέπεια, και να μπορέσουν έστω και στοιχειωδώς να καλύψουν εκτός των βιοτικών τους αναγκών και τις ανάγκες που απορρέουν από την αναπηρία ή χρόνια πάθησή τους.

Τιτάνιος αγώνας έχει δοθεί για τον διορισμό του συνόλου των επιτυχόντων της προκήρυξης του έτους 2008 οι οποίοι ανέμεναν τρία και πλέον έτη την ολοκλήρωση των διαδικασιών της προκήρυξης και τελικά βρέθηκαν εν μέσω των συμπληγάδων του μνημονίου!

Η επιστολή επισυνάπτεται.

Μεταβιβάσιμα αρχεία:
Δ/Τ σε ηλεκτρονική μορφή (application/msword, 93 KB)
Επιστολή σε ηλεκτρονική μορφή (application/msword, 130 KB)

Πηγή: http://www.esaea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.