Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Έσωσε ηλικιωμένους που είχαν ακινητοποιηθεί πάνω στις ράγες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο 38χρονος κατάφερε να σπρώξει το αυτοκίνητό τους την τελευταία στιγμή.

Ως ήρωας αντιμετωπίζεται ένας άνδρας από την Iowa των ΗΠΑ καθώς έσωσε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων, το αυτοκίνητο των οποίων είχε ακινητοποιηθεί πάνω στις ράγες ενώ το τραίνο πλησίαζε με ταχύτητα.

Ο 38χρονος Chris Ihle αφηγήθηκε πως επέστρεφε από το μεσημεριανό του γεύμα και πάρκαρε τη μηχανή του στην περιοχή Ames όπου δουλεύει, όταν είδε μία Pontiac ακινητοποιημένη πάνω στις σιδηροδρομικές γραμμές ενώ το τραίνο ερχόταν.

Ο Ihle έτρεξε και φώναζε στο ζευγάρι που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο, τον 84χρονο Marion Papich και την 78χρονη σύζυγό του Jean να φύγουν, αλλά εκείνοι δεν τον άκουγαν.

«Απλά κάθονταν εκεί και το τραίνο πλησίαζε!», δήλωσε ο 38χρονος, πατέρας τριών παιδιών. 


 

Ο Ihle επιχείρησε να σπρώξει το αυτοκίνητο αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Έτσι πήγε κοντά στον οδηγό και τού είπε να βάλει νεκρά. Τότε στήριξε τα χέρια του στο καπό και άρχισε να σπρώχνει με όλη του τη δύναμη ενώ το τραίνο πλησίαζε με σφυρίζοντας και με τα φρένα του να ουρλιάζουν.

«Μπορούσες να το ακούσεις. Νόμιζα πως μπορούσα ακόμα και να το μυρίσω», δήλωσε.
Τελικά κατάφερε να σπρώξει το αυτοκίνητο για περίπου 1,5 μέτρο, δευτερόλεπτα πριν η αμαξοστοιχία περάσει λίγα εκατοστά πίσω του.

Το αυτοκίνητο δεν έπαθε τίποτα και φυσικά ούτε και οι ηλικιωμένοι που ήταν μέσα.

Ο Ihle προσπάθησε να τους μιλήσει αλλά ήταν πολύ σοκαρισμένοι.

Όταν πέρασαν οι ώρες και το ζευγάρι συνήλθε, δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει το πώς σώθηκε.

«Παραλίγο να συμβεί, είμαι ακόμα τρομαγμένη», δήλωσε η Jean Papich στο δίκτυο KCCI-TV, αναγνωρίζοντας πως θα έπρεπε απλά να είχαν βγει από το αυτοκίνητο. Αλλά, όπως λέει, εκείνη τη στιγμή απλά πάγωσαν.



Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.