Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Αλβανός βίαζε κατ' εξακολούθησε ανήλικη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η υπόθεση εκκρεμούσε από το 2012.

Μια κοινή σύλληψη για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών οδήγησε στην αποκάλυψη μιας υπόθεσης που εκκρεμούσε από το 2012 και αφορά στην αναζήτηση ενός 24χρονου Αλβανού ο οποίος κατηγορείται για βιασμό ανήλικης.

Πιο συγκεκριμένα στις 25 Ιουλίου συνελήφθη στην Αταλάντη Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, ένας 24χρονος Αλβανός, προσωρινά κάτοικος Αταλάντης, για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.`

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας και ενώ κρατούνταν προκειμένου να εφαρμοστεί το μέτρο της διοικητικής απομάκρυνσής του από την χώρα μας, προέκυψε ότι ο άνδρας ταυτίζεται δακτυλοσκοπικά με Αλβανό σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε από τις 15 Φεβρουαρίου 2012 ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Χανίων.

Σύμφωνα με το ένταλμα, διατάσσεται η σύλληψή του για βιασμό και αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση σε βάρος ανήλικης, που διέπραξε τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο του 2010 σε περιοχή της Κρήτης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας και διατάχθηκε η μεταγωγή του στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων.


Πηγή: http://www.flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.