Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Ευρωπαϊκή Πίστη: Χορηγός εθνικής ομάδας των ΑμεΑ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η συμφωνία των δύο πλευρών αφορά στην επίσημη ενδυμασία των εθνικών ομάδων, την οποία η ΕΑΟΜ-ΑμεΑ θα διαθέσει στους αθλητές και στις αθλήτριες της, προκειμένου να συμμετάσχουν σε μια σειρά από Πρωταθλήματα.

Χορηγική συμφωνία υπέγραψε η Ευρωπαϊκή Πίστη με την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ-ΑμεΑ), στο πλαίσιο των δράσεων της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η συμφωνία των δύο πλευρών αφορά στην επίσημη ενδυμασία των εθνικών ομάδων, την οποία η ΕΑΟΜ-ΑμεΑ θα διαθέσει στους αθλητές και στις αθλήτριες της, προκειμένου να συμμετάσχουν σε μια σειρά από Πρωταθλήματα, όπως μεταξύ άλλων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 5Χ5 (Λοάνο, Ιταλία), στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπότσια (Γκιμαράες, Πορτογαλία), στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου (Λυών, Γαλλία) και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης (Μόντρεαλ, Καναδάς).

Ο Πρόεδρος της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ και της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, κ. Γιώργος Φουντουλάκης, αναφερόμενος στη συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Πίστη δήλωσε: «Η ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, στο πλαίσιο του μακροπρόθεσμου προγραμματισμού της για την ενίσχυση του αθλητικού αναπηρικού κινήματος και την προετοιμασία για την εκπλήρωση του οράματός της, προχωράει σε συνεργασία με εταιρείες που βρίσκονται κοντά στον Ελληνικό Αθλητισμό. Η Ευρωπαϊκή Πίστη με τη συγκεκριμένη χορηγία, προσφέρει χείρα βοηθείας σε μια πολυομοσπονδία, όπως είναι η ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, ώστε να συνεχίσει να λειτουργεί απρόσκοπτα με στόχο τη διεθνή καταξίωση σε όλα τα αθλήματα που καλλιεργεί στις τάξεις της».

Ο Υπεύθυνος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη κ. Θέμης Βαγιάκος, δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι γι αυτή τη συνεργασία, γιατί μας δίνεται η δυνατότητα στήριξης της ΕΑΟΜ ΑμεΑ και του Ελληνικού Αθλητισμού γενικότερα. Στόχος μας μέσω της συγκεκριμένης συνεργασίας είναι να συνεισφέρουμε ενεργά στην προώθηση του αθλητικού ιδεώδους, προσβλέποντας σε μακροχρόνια συμφωνία με ορίζοντα του Παραολυμπιακούς του 2016».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.