Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Ανταλλακτικό παζάρι την Κυριακή στην Κρήτη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Από το Δίκτυο Ανταλλαγών Χανίων.

Το Δίκτυο Ανταλλαγών Χανίων διοργανώνει το 38ο ανταλλακτικό του παζάρι την Κυριακή 21 Ιουλίου 18:00 μμ – 21:00 μμ στο 1ο ΕΠΑΛ, στην οδό Κοραή δίπλα στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

Σε ανακοίνωσή τους τα μέλη του Δικτύου αναφέρουν ότι συνεχίζουν «να συγκεντρώνουν, φάρμακα, ρούχα για συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη αλλά και τρόφιμα για τη στήριξη του έργου της Κοινωνικής Κουζίνας.

H τοπική κοινωνία εδώ στα Χανιά, στηρίζει με αμείωτο ρυθμό το Δίκτυο Ανταλλαγών, μέσα από την αθρόα προσέλευση πολιτών και την ενεργό συμμετοχή των μελών, οπλίζοντας συνεχώς τον καθένα με ελπίδα και αναδεικνύοντας την ανθρωπιά, ως το κυρίαρχο στοιχείο στη ζωή μέσα στους δύσκολους καιρούς που βιώνει καθημερινά η ελληνική κοινωνία.

Μόνιμος στόχος μας παραμένει ένα Δίκτυο μέσα από το οποίο ο κάθε άνθρωπος μπορεί να επιβιώνει με αξιοπρέπεια, προσφέροντας κι εκείνος με τη σειρά του αυτό που μπορεί στο διπλανό του αλλά και την κοινωνία.

Όλοι μαζί χτίζουμε ένα κόσμο χωρίς ανταγωνισμό και φθόνο με ανθρώπους πρόθυμους, αυθεντικούς και συνεργάσιμους. Ένας κόσμος που όχι απλά είναι εφικτός αλλά και υπαρκτός. Ένας κόσμος όπου η ανθρώπινη εκμετάλλευση για το κέρδος δεν έχει θέση και οι ανθρώπινες σχέσεις αποκτούν εκ νέου νόημα».

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το Δίκτυο Ανταλλαγών Χανίων επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του.


Πηγή: http://www.flashnews.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.