Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

«Έγδυνε» κομμάτι-κομμάτι πρώην Ψυχιατρικό Νοσοκομείο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο 45χρονος είχε αφαιρέσει κουφώματα, χαλκοσωλήνες και καλώδια.

Κομμάτι-κομμάτι φαίνεται ότι θα επιχειρούσε να πουλήσει τα δομικά υλικά κτιρίου, όπου στεγαζόταν παλαιότερα το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Κατερίνης, ένας 45χρονος Έλληνας στην Πιερία, καθώς το τελευταίο δεκαήμερο αφαίρεσε από αυτό κουφώματα (πόρτες και παράθυρα), χαλκοσωλήνες και δεκάδες καλώδια.

Ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, όταν επιχείρησε να πουλήσει ανεπιτυχώς 19 τμήματα κουφωμάτων σε επιχείρηση παλαιών αντικειμένων στην Πιερία.

Αναλυτικότερα, σε αστυνομική έρευνα σε αποθήκη της κατοικίας του 45χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 25 τμήματα καλωδίου σύνδεσης διαδικτύου και τρία καλωδίου τηλεφωνικών συνδέσεων, ενώ από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 45χρονος αφαίρεσε διάφορα υλικά από το ίδιο κτίριο κατά το τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου και ειδικότερα:

-Το χρονικό διάστημα από 29.05.2013 μέχρι 31.05.2013 αφαίρεσε από χώρο του λεβητοστασίου χαλκοσωλήνες, κουφώματα αλουμινίου από τρία παράθυρα και μία πόρτα, καθώς και άγνωστο αριθμό καλωδίων ηλεκτροδότησης του κτιρίου.

-Την 23.05.2013 διέθεσε σε επιχείρηση ανακύκλωσης παλαιών αντικειμένων 25 τμήματα προφίλ αλουμινίου από συνολική ποσότητα κουφωμάτων αξίας περίπου τριών χιλιάδων ευρώ, τα οποία είχε αφαιρέσει πριν από την 18.05.2013.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης, ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας η έρευνα συνεχίζεται, προκειμένου να διαπιστωθεί η συμμετοχή του 45χρονου και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.