Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

ΕΣΑμεΑ: Δημοσιεύτηκε η Προκήρυξη Ανοιχτού Δημόσιου Διαγωνισμού για την υλοποίηση της πράξης "Ενέργειες Στήριξης Ηλικιωμένων και Λοιπών Ατόμων που Χρήζουν Βοήθειας για την Ενίσχυση της Απασχολησιμότητας των Εμμέσως Ωφελουμένων Ατόμων" που αφορά στα ΚΗΦΗ και στα Κέντρα Διημέρευσης & Ημερήσιας Φροντίδας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ανακοίνωση 06.06.13

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι μετά από συνεχείς παρεμβάσεις της Ε.Σ.Α.μεΑ. σήμερα (06.06.2013) δημοσιεύτηκε από την Ελληνική Εταιρία Τοπικής Αυτοδιοίκησης & Ανάπτυξης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) Α.Ε. η υπ’ αριθ. πρωτ. 1241/06.06.2013 Προκήρυξη Ανοιχτού Δημόσιου Διαγωνισμού για την Υλοποίηση Πράξεων «Ενέργειες Στήριξης Ηλικιωμένων και Λοιπών Ατόμων που Χρήζουν Βοήθειας για την Ενίσχυση της Απασχολησιμότητας των Εμμέσως Ωφελουμένων Ατόμων». Αυτή προσκαλεί:

α) Τα Κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) και

β) Τα Κέντρα Διημέρευσης - Ημερήσιας Φροντίδας για άτομα με αναπηρία και τα Λοιπά Κέντρα που παρέχουν υπηρεσίες ημερήσιας φροντίδας και παραμονής σε άτομα με κινητικές αναπηρίες, ή με αισθητηριακές αναπηρίες, ή με νοητική αναπηρία, ή με πολλαπλές αναπηρίες, ή με διαφορετικού είδους αναπηρία,

να υποβάλλουν φάκελο προσφοράς ιδιοχείρως ή ταχυδρομικώς ή με υπηρεσία ταχυμεταφοράς (courier) στην Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης Α.Ε. (Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.), στη διεύθυνση Μυλλέρου 73-77, 104 36 Αθήνα, μέχρι την 8/7/2013 και ώρα 14:30.

Το ανώτατο όριο δαπάνης που θα καταβάλλεται από την Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. ανά άμεσο ωφελούμενο στα Κέντρα Διημέρευσης & Ημερήσιας Φροντίδας, ανέρχεται στο ποσό των 9.000€ €. Το ανωτέρω ποσό καλύπτει το συνολικό κόστος των παρεχόμενων υπηρεσιών για όλη τη διάρκεια παροχής των υπηρεσιών (12 μήνες), σύμφωνα με την σχετικώς υπογραφείσα σύμβαση, για κάθε ωφελούμενο.

Ο Φάκελος της πρόσκλησης διατίθεται από σήμερα (06.06.2013) από την Ε.Ε.Τ.Α.Α Α.Ε. (Μυλλέρου 73-77,Τ.Κ. 10436 Αθήνα) σε έντυπη μορφή, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, ήτοι από 9:00 π.μ. έως 14:30. Η διάθεση του Φακέλου θα διαρκέσει μέχρι τις 8/7/2013 και ώρα 14.30. Ο Φάκελος διατίθεται, επίσης, σε ηλεκτρονική μορφή μέσω της ιστοσελίδας της Ε.Ε.Τ.Α.Α Α.Ε. http://www.eetaa.gr/ κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, καθώς επίσης και μέσω της ιστοσελίδας της Ε.Σ.Α.μεΑ. (www.esaea.gr /Ενότητα Γραφείο Τύπου/Ανακοίνωση 06.06.2013 ).

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Για την αποφυγή οπουδήποτε σφάλματος ή παρερμηνείας, παρακαλούμε όπως διαβάσετε αναλυτικά τη σχετική Προκήρυξη και τα επισυναπτόμενα σ’ αυτήν αρχεία, τα οποία όπως ήδη προαναφέραμε διατίθενται σε ηλεκτρονική μορφή μέσω της ιστοσελίδας της Ε.Ε.Τ.Α.Α Α.Ε. και της Ε.Σ.Α.μεΑ.


Μεταβιβάσιμα αρχεία:
Ανακοίνωση σε ηλεκτρονική μορφή (application/msword, 110 KB)
παράρτημα σε ηλεκτρονική μορφή (application/msword, 437 KB)
παράρτημα σε ηλεκτρονική μορφή (application/msword, 1730 KB)
παράρτημα σε ηλεκτρονική μορφή (application/msword, 1635 KB)
παράρτημα σε ηλεκτρονική μορφή (application/pdf, 119 KB)
παράρτημα σε ηλεκτρονική μορφή (application/msword, 428 KB)
παράρτημα σε ηλεκτρονική μορφή (application/msword, 457 KB)
παράρτημα σε ηλεκτρονική μορφή (application/msword, 3226 KB)
παράρτημα σε ηλεκτρονική μορφή (application/msword, 417 KB)
παράρτημα σε ηλεκτρονική μορφή (application/pdf, 148 KB)
παράρτημα σε ηλεκτρονική μορφή (application/msword, 33 KB)
παράρτημα σε ηλεκτρονική μορφή (application/msword, 42 KB)
παράρτημα σε ηλεκτρονική μορφή (application/msword, 94 KB)
παράρτημα σε ηλεκτρονική μορφή (application/msword, 373 KB)
Περίληψη προκήρυξης σε ηλεκτρονική μορφή (application/msword, 1799 KB)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.