Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Πήγε στην αστυνομία μητέρα ανήλικου ΑμεΑ και την απέιλησαν με αυτόφωρο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η απόφαση μιας άνεργης μάνας, μητέρας τεσσάρων παιδιών, να προσφύγει στο Αστυνομικό Τμήμα για να διαμαρτυρηθεί, επειδή είχαν συλλάβει τον άνδρα της, παρ’ ολίγο να της στερήσει την ελευθερία της.

Όπως καταγγέλλει στο thebest.gr, η κυρία Ανδριάνα Μυρίλλα, επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης το 5ο Αστυνομικό Τμήμα Πατρών, μαζί με το μωρό της που πάσχει από σύνδρομο Down, αλλά ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος, όχι μόνο δεν την άκουσε, αλλά την απείλησε με αυτόφωρη σύλληψη!

Η κυρία Ανδριάνα μαζί με το σύζυγό της, θύματα της κρίσης και οι δυο, αποφάσισαν για να ζήσουν την πολυμελή οικογένειά τους, να δημιουργήσουν ένα κατάστημα παροχής διαδικτυακών υπηρεσιών στα Δεμένικα.

Όπως λέει η κυρία Ανδριάνα, αφού ξέμπλεξαν με τα γρανάζια της γραφειοκρατίας, έλαβαν τη διαβεβαίωση από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Πατρέων, ότι η άδειά τους θα είναι έτοιμη σε λίγες ημέρες.

Έτσι, αποφάσισαν να ανοίξουν το κατάστημα, χωρίς ακόμη να έχουν την άδεια στα χέρια τους.

Η Αστυνομία, εφαρμόζοντας το νόμο, την περασμένη Κυριακή, έκλεισε το κατάστημα, καθώς δεν είχε νόμιμη άδεια, και υπέβαλλε μήνυση στο σύζυγο της κυρίας Ανδριάνας, όπως προβλέπεται σε αυτές της διαδικασίες.

Πράγματι το κατάστημα έκλεισε, αναρτώντας μάλιστα και τη σχετική ανακοίνωση στη βιτρίνα.

Όμως, την Δευτέρα ο ιδιοκτήτης πήγε στο κατάστημα για ιδιωτική του υπόθεση, όπως ισχυρίζεται, και σχεδόν αμέσως η Αστυνομία κατέφθασε και τον συνέλαβε με την αυτόφωρη διαδικασία.

Η κυρία Μυρίλλα πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να διαμαρτυρηθεί για την υπερβολική - όπως τη θεώρησε - αντίδραση της Αστυνομίας, αφού το μαγαζί δεν ήταν σε λειτουργία και κανείς πελάτης δεν ήταν μέσα.

Ωστόσο, όπως καταγγέλλει, η αντιμετώπιση που έτυχε από τον διοικητή του Τμήματος κάθε άλλο παρά η πρέπουσα ήταν.

Πηγές της Αστυνομίας οι οποίες θεωρούν αβάσιμη την καταγγελία και ισχυρίζονται ότι πράγματι η κυρία Μυρίλλα επισκέφθηκε το 5ο Αστυνομικό Τμήμα, αλλά δεν υπήρξε κανένα επεισόδιο εκ μέρους του Διοικητή.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.