Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

«Η μουσική αγαπάει τον αυτισμό»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση.

Ένα δημιουργικό παιχνίδι – μάθημα, γεμάτο μουσική, ηχοχρώματα, ρυθμό και αρμονία θα αγκαλιάσει με αγάπη τα αυτιστικά παιδιά, επιχειρώντας να ανοίξει τα μουσικά και επικοινωνιακά φτερά τους.

Με δωρεάν συμμετοχή, το εκπαιδευτικό μουσικό εργαστήριο 5 συναντήσεων, υπό τον τίτλο «Η μουσική αγαπάει τον αυτισμό», απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 8 έως 12 ετών, που ανήκουν στο ευρύ φάσμα του αυτισμού και διοργανώνεται για δεύτερη φορά στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, από τη Δευτέρα 24 έως και την Παρασκευή 28 Ιουνίου, από τις 5 έως τις 7 το απόγευμα.

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί από τη μουσικολόγο - μουσικοθεραπεύτρια Χριστίνα Παναγιωτάκου και την εκπαιδευτικό ειδικής αγωγής Αραβέλλα Μπαμπασίκα - Αναστασάκη, μαζί με μια ομάδα μουσικών. Η παρουσία των γονέων είναι απαραίτητη καθ’ όλη τη διάρκεια του εργαστηρίου, έχοντας τη δυνατότητα να καθορίζουν οι ίδιοι τον ρόλο τους, αφού μπορούν να είναι απλοί παρατηρητές ή να συμμετέχουν ενεργά σε όλες τις δραστηριότητες.

Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών, λεωφόρος Συγγρού 107 - 109, Αθήνα, τηλ.: 210 9005800. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Τηλ.: κρατήσεων: 213 0178034.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.