Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Βουτιές από τη ράχη ενός ελέφαντα που πνίγεται

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σοκαριστικό βίντεο.

Οι εσθονικές αρχές διεξάγουν έρευνα γύρω από τον ιδιοκτήτη ενός τσίρκο και του αδερφού του, οι οποίοι κατηγορούνται για βασανιστήρια σε ζώο.

Όπως φαίνεται σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, μια 48χρονη ελεφαντίνα, πνίγεται σιγά σιγά μέσα σε ένα ποτάμι, ενώ ο αδερφός του ιδιοκτήτη του τσίρκο Universal Circus Renz κάνει… βουτιές από τη ράχη της!

Το τσίρκο έκανε περιοδεία στην Εσθονία, αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, και στο βίντεο, που τράβηξαν αυτόπτες μάρτυρες, φαίνεται το ζώο αρχικά να απολαμβάνει τη δροσιά του νερού και στη συνέχεια, να μη μπορεί να σηκωθεί στα πόδια της, μένοντας για αρκετά λεπτά ολόκληρο κάτω από την επιφάνεια του νερού.

Καθόλη τη διάρκεια ο Rene Renz σκαρφαλώνει στη ράχη της και παίζει με τα νερά, διασκεδάζοντας τους θεατές.
Τελικά, αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά, τραβά το ζώο από την προβοσκίδα του για να το βγάλει στην ακτή, ενώ στο τέλος επιστρατεύεται και εκσκαφέας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ακτιβιστές της οργάνωσης Pro Wildlife κατέθεσαν επίσημο αίτημα για να διαταχθεί έρευνα για το περιστατικό.

«Οι σκηνές είναι σοκαριστικές. Είναι εμφανές ότι το ζώο που είναι μεγάλης ηλικίας είναι ανήμπορο να αντιδράσει» ανέφερε ένας εξ αυτών.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.