Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Βυθισμένη στη θλίψη η Paris Jackson

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Προσοχή: Φωτογραφίες που σοκάρουν.

Σε θεραπεία θα υποβληθεί για μήνες η κόρη του Michael Jackson, Paris, η οποία περνά βαθιά κατάθλιψη η οποία φαίνεται πως την οδήγησε στην απόπειρα αυτοκτονίας.

Σύμφωνα με αμερικανική ιστοσελίδα, όταν αφαιρέθηκαν οι επίδεσμοι, μετά την απόπειρά της να κόψει τις φλέβες της, τα τραύματα που αποκαλύφθηκαν ήταν τρομακτικά. «Η Paris προσπάθησε να σκοτωθεί και δεν ήταν η πρώτη φορά», δήλωσε μία πηγή.

Η Paris φαίνεται πως είχε αφοσιωθεί εδώ και καιρό στο «εγχείρημά» της. Οι φωτογραφίες που είχε ανεβάσει στο ίντερνετ προκαλούν σοκ καθώς είναι φωτογραφίες με κοψίματα, επιθυμία αυτοκτονίας και θάνατο.

Πηγές της οικογένειάς της ανέφεραν πως η Paris είναι καλύτερα στο ιατρικό κέντρο UCLA όπου νοσηλεύεται αλλά παραμένει σε άρνηση και δεν αποδέχεται τη θεραπεία. Παρότι δεν φαίνεται να έχει πλέον την επιθυμία να κόψει τις φλέβες της, οι ειδικοί προειδοποιούν τους δικούς της ανθρώπους πως πρέπει να βρουν τι είναι αυτό που τη βυθίζει στη θλίψη.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το νεαρό κορίτσι θα μεταφερθεί από το UCLA σε άλλο κέντρο θεραπείας, όπου και αναμένεται να μείνει για τρεις μήνες.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.