Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Όσο υπάρχει η ευαισθησία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πριν από έναν μήνα περίπου διοργανώθηκε από το γυμναστήριο Family Fit ποδηλατικός φιλανθρωπικός αγώνας στη Ρόδο, τα έσοδα από τον οποίο πήγαν προς ενίσχυση του ΚΔΑΠ ΑμεΑ Αγίου Νικολάου.


Το ποσό που συγκεντρώθηκε ήταν σεβαστό γι’ αυτό όλοι όσοι βρίσκονται κοντά σ’ αυτούς τους πραγματικά ικανούς ανθρώπους αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τόσο το γυμναστήριο Family Fit όσο και τους χορηγούς που βοήθησαν για τη διεξαγωγή του αγώνα και την πραγματικά σημαντική ενίσχυση του ΚΔΑΠ ΑμεΑ Αγίου Νικολάου.

Αυτοί είναι οι παρακάτω: ΒΑΠ Κουγιός, Κωσταρίδης και Σακελλάρης για τα ποδήλατα, Eatery, Αντώνης Μαρκάκης, Κανάκης, Fairy Nails, Ελληνικόν, Ραδιόφωνο Λυχνάρι, Laser Line Clinics Ρόδου, Χριστίνα Παντελή για τα γραφιστικά, Χαλικιάς για τα μπλουζάκια, Ματσαμάς για τις εκτυπώσεις. Οι παραπάνω κινήσεις αποδεικνύουν πως υπάρχουν ακόμη άνθρωποι πραγματικά ευαισθητοποιημένοι, βοηθώντας τα άτομα με αναπηρίες που διαθέτουν όμως εξαιρετικές ικανότητες, γι’ αυτό άλλωστε πέραν των χορηγών, πολλοί ήταν οι φίλοι που βοήθησαν ώστε να διεξαχθεί επιτυχώς ο αγώνας.



Πηγή: http://www.rodiaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.