Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Εγκαίνια για το Μουσείο της Εθνικής στα Χανιά την Κυριακή

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Καραγκούνης και Σηφάκης θα δώσουν το παρών.

Με την παρουσία του Γιώργου Καραγκούνη και του Μιχάλη Σηφάκη θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του Μουσείου της Εθνικής από τον Γαλανόλευκο Φάρο, την Κυριακή στα Χανιά.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Νίκος Φλέκκας και ο αντιδήμαρχος Χανιών, Δημήτρης Λειψάκης κάλεσαν τον κόσμο να δώσει το «παρών» και στα παιχνίδια φιλανθρωπικού χαρακτήρα που θα διεξαχθούν την ίδια μέρα, στο πλαίσιο των γαλανόλευκων εκδηλώσεων.

Τα εγκαίνια του Μουσείου της Εθνικής είναι προγραμματισμένα στο νέο χώρο όπου έχει παραχωρήσει ο Δήμος Χανίων στην οδό Τσουδερών 40, στην Παλιά Πόλη των Χανίων. Καλεσμένοι είναι ο αρχηγός της Εθνικής, Γιώργος Καραγκούνης και ο Μιχάλης Σηφάκης, οι οποίοι με την παρουσία τους θα δώσουν λάμψη στην εκδήλωση.

Οι διοργανωτές παραχώρησαν συνέντευξη τύπου την Παρασκευή με τον πρόεδρο του Γαλανόλευκου Φάρου, Νίκο Φλέκκα να τονίζει: «Με μεγάλη χαρά και τιμή και σε συνεργασία με τον Δήμο Χανίων εγκαινιάζουμε την Κυριακή το μεγαλύτερο μουσείο που αφορά εθνικές ομάδες. Στόχος μας είναι να έρθουν οι ακαδημίες, τα παιδιά, οι πολίτες των Χανίων και οι επισκέπτες για να δουν από κοντά την ιστορία της Εθνικής. Εμείς φροντίσουμε αυτό το Μουσείο να το μεγαλώνουμε διαρκώς. Από τα 91 εκθέματα που είχαμε όταν μεταφερθήκαμε σε αυτό το χώρο, τώρα έχουμε ξεπεράσει τα 400 και φυσικά έρχονται κι άλλα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμαρχο Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη και όλο το δημοτικό συμβούλιο γιατί αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή αυτή την προσπάθεια που δίνει την ευκαιρία σε όλο τον κόσμο να θαυμάσει την ιστορία της Εθνικής μας ομάδας».

Από την πλευρά του Δήμου, ο υπεύθυνος Αντιδήμαρχος Δημήτρης Λειψάκης ανέφερε: «Η Δημοτική Αρχή καλεί όλους τους Χανιώτες να έρθουν στα εγκαίνια του Μουσείου, να το επισκεφτούν και να θαυμάσουν αυτή την αξιολάτρευτη πορεία της γαλανόλευκης που μας έχει κάνει πολλές φορές περήφανους και φυσικά συνεχίζει να μας προσφέρει χαρές. Το Μουσείο είναι ένα έργο ανάδειξης της ιστορίας της Εθνικής, μια παρακαταθήκη για την πόλη μας και ο Δήμος καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε να βοηθήσει σε αυτή την προσπάθεια».

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν νωρίτερα την ίδια ημέρα στο γήπεδο των Περιβολίων, όπου από τις 17:00-20:00 θα διεξαχθούν φιλικές αναμετρήσεις παλαιμάχων φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Ο σύνδεσμος φίλων Εθνικής, υπενθυμίζοντας και το κοινωνικό του πρόσωπο διοργανώνει, με την υποστήριξη του Δήμου Χανίων και της ΕΠΣ Χ, φιλικό τουρνουά τα έσοδα (σ.σ. πέντε ευρώ το εισιτήριο, ενώ η είσοδος για τα παιδιά θα είναι δωρεάν) του οποίου θα διατεθούν στα τέσσερα ιδρύματα των Χανίων, ΕΛΕΠΑΠ, ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ, ΚΑΦΑΜΕΑ και ΚΗΦΑΠ, ενώ ένα μέρος θα δοθεί και στο κοινωνικό παντοπωλείο.


Πηγή: http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.