Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Παιδεραστής παρενοχλούσε κορίτσια με "δόλωμα" φρούτα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Για αποπλάνηση παιδιών κάτω των 12 ετών κατ’ εξακολούθηση και απείθεια συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας, ένας 42χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Πέμπτης αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που περιπολούσαν στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, εντόπισαν τον 42χρονο, έξω από γκαράζ πολυκατοικίας, να στέκεται κοντά σε μια μηχανή, μαζί με τρία ανήλικα κορίτσια. Κατά την προσπάθεια για αστυνομικό έλεγχο ο 42χρονος ετράπη σε φυγή αλλά τελικά καταδιώχθηκε, ακινητοποιήθηκε και προσήχθη αρχικά στο Τ.Α. Αγίου Παντελεήμονα και στη συνέχεια στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα που διενεργήθηκε, ο 42χρονος λίγο πριν από τον εντοπισμό του είχε επιβιβάσει στη μοτοσυκλέτα του, με την υπόσχεση για βόλτα, τρία κορίτσια υπηκόους Αλβανίας (το ένα ηλικίας 7 ετών και τα δύο ηλικίας 9 ετών) και τις οδήγησε σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας, όπου εκμεταλλευόμενος το σκοτάδι, προέβη σε ασελγείς σε βάρος τους πράξεις.

Όπως επίσης εξακριβώθηκε, ο συλληφθείς πριν από μια εβδομάδα, δελεάζοντας τις προαναφερόμενες ανήλικες με προσφορά φρούτων, τις οδήγησε δύο φορές στο σπίτι του όπου προέβη σε ασελγείς σε βάρος τους πράξεις.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.