Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

3.737 οκτάμηνες συμβάσεις για ανέργους σε 17 δήμους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ξεκινούν στο τέλος της εβδομάδας οι αιτήσεις πρόσληψης 3.737 ανέργων με οκτάμηνες συμβάσεις κοινωφελούς εργασίας σε 17 δήμους που εμφανίζουν υψηλή μακροχρόνια ανεργία.

Οι αιτήσεις που θα υποβάλλονται στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) αφορούν τους δήμους: Αγ. Αναργύρων - Καματερού, Αγρινίου, Αμπελοκήπων - Μενεμένης, Άργους - Μυκηνών, Αρταίων, Ασπροπύργου, Θερμαϊκού, Καλαμαριάς, Κερατσινίου - Δραπετσώνας, Κορδελιού - Ευόσμου, Κορινθίων, Παιονίας, Παύλου Μελά, Περάματος, Σαλαμίνας, Σιντικής, Φυλής.

Υπενθυμίζεται πως το πρόγραμμα είναι οκτάμηνης διάρκειας με πλήρη ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα.

Οι εργαζόμενοι ηλικίας έως 25 ετών θα λαμβάνουν μηνιαίως καθαρές αμοιβές 431,75 ευρώ (ακαθάριστες αποδοχές 638,75), ενώ όσοι είναι άνω των 25 ετών θα λαμβάνουν 495,25 ευρώ (ακαθάριστες αποδοχές 732,54).

ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ
1.000 προσλήψεις μονίμων σε ΣΤΑΣΥ και ΟΣΥ

Στην πρόσληψη περίπου 1.000 μόνιμων υπαλλήλων σε Μετρό, Τραμ, ΗΣΑΠ και λεωφορεία του ΟΑΣΑ θα προχωρήσει αμέσως το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, προκειμένου να καλυφθούν τα κενά που παρουσιάζονται σε ορισμένες ειδικότητες και να λειτουργήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς χωρίς προβλήματα και συγχωνεύσεις δρομολογίων.

Ειδικότερα η ΣΤΑΣΥ (Μετρό, Τραμ, Ηλεκτρικός) θα ενισχυθεί με 130 οδηγούς και 170 τεχνίτες, ενώ οι ΟΣΥ (λεωφορεία και τρόλεϊ) θα προσλάβουν 495 νέους οδηγούς και 201 τεχνίτες. Ολες οι προσλήψεις θα γίνουν με διαδικασίες ΑΣΕΠ.

ΣΕ ΑΙΓΑΙΟ - ΕΒΡΟ
265 εποχικοί στην Υπηρεσία Υποδοχής

ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
Τον Ιούλιο οι τρεις διαγωνισμοί ΑΣΕΠ σε υπουργεία, ΤτΕ

ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΙΤΗΜΑ
243 εργάτες, οδηγοί, τεχνίτες στον Δ. Αθηναίων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.