Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Ίδρυμα στη μνήμη του Παντελίδη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η δημιουργία ενός ιδρύματος το οποίο θα φέρει το όνομα του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη είναι στα άμεσα σχέδια της μητέρας του Αθηνάς, που δεν έχει λύσει ακόμα τη σιωπή της για τα στοιχεία που φέρεται ότι έχει στα χέρια της για το ποιος ήταν τελικά ο οδηγός του μοιραίου τζιπ.

Στόχος του ιδρύματος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "Espresso", θα είναι να προσφέρει βοήθεια σε νέα παιδιά που έχουν όνειρο να γίνουν τραγουδιστές, αλλά δεν διαθέτουν την οικονομική δυνατότητα.

Η επιθυμία της Αθηνάς Παντελίδου έχει βρει σύμφωνη όλη την οικογένειά της και ήδη έχουν γίνει τα πρώτα βήματα για το σχεδιασμό και τη λειτουργία του, η οποία θα εξασφαλίζεται από μεγάλο μέρος των χρημάτων τα οποία θα εισπράττουν οι κληρονόμοι από τα πνευματικά δικαιώματα του Παντελή Παντελίδη.

Ο Παντελής πάντα βοηθούσε κόσμο

"Είναι επιθυμία της κυρίας Αθηνάς και σύντομα θα υλοποιηθεί. Ο Παντελής πάντα βοηθούσε κόσμο. Έδωσε στην Ελένη Χατζίδου το τραγούδι “Χειρότερα” και ξεκίνησε αμέσως καριέρα, όπως και της Αμαρυλλίς, που ενώ ήταν τραγουδίστρια έκανε μπαμ με τις “Διαταγές” και η Ειρήνη Παπαδοπούλου απογειώθηκε με το “Ο καινούριος έρωτάς σου”…", αναφέρουν στην εφημερίδα άνθρωποι από το περιβάλλον της οικογένειας.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.