Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Απείλησε μαθητές με ένα τσεκούρι!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τον απόλυτο τρόμο έζησε χθες το μεσημέρι μια παρέα πέντε μαθητών, στην περιοχή του Σαν Φραγκίσκο όταν οδηγός οχήματος τους επιτέθηκε με τσεκούρι!

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στην «δ» ο πατέρας ενός από τα παιδιά, οι μαθητές χθες γύρω στην 1 το μεσημέρι, επιχείρησαν να διασχίσουν το δρόμο στην περιοχή του Σαν Φραγκίσκο, όταν ο οδηγός ενός κόκκινου οχήματος, τους κόρναρε θεωρώντας ότι δεν ήταν προσεκτικοί και πως εκείνος είχε προτεραιότητα.

Τα παιδιά, όπως κατήγγειλε ο γονέας στην «δ», του έκαναν παρατήρηση και τότε εκείνος ακινητοποίησε το όχημα του, κατέβηκε έχοντας μαζί του ένα τσεκούρι και άρχισε να κυνηγάει τους μαθητές απειλώντας τους!

Τα παιδιά, έντρομα στην θέα του οδηγού με το τσεκούρι να τα καταδιώκει, το έβαλαν στα πόδια με αποτέλεσμα το ένα, να πέσει και να τραυματιστεί στο πόδι.

Αφού κατάφεραν να ξεφύγουν από τον οδηγό, ειδοποίησαν αμέσως τους γονείς τους και στη συνέχεια το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Ασφάλεια, προκειμένου να εντοπιστεί, και να κινηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

«Αυτός ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος, μπορεί να σκοτώσει κόσμο. Κανείς δεν ξέρει τι θα είχε συμβεί αν προλάβαινε τα παιδιά μας», δήλωσε στην «δ» ο πατέρας του παιδιού.

Οι γονείς των μαθητών, ζητούν από τους αυτόπτες μάρτυρες που ήταν μπροστά στο περιστατικό να καταθέσουν στην Ασφάλεια ό,τι γνωρίζουν προκειμένου να εντοπιστεί ο οδηγός του οχήματος.


Πηγή: http://www.dimokratiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.