Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Κινητοποιούνται οι Ρομά για τον μικρό Μπεν

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ομάδα δράσης που θα ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του Μπεν Νίνταμ ετοιμάζει από τη Γερμανία ο πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Ρομά.





Την ίδια στιγμή, οι Βρετανοί αστυνομικοί που βρίσκονται στην Κω, απ΄ όπου το αγόρι εξαφανίστηκε το 1991, έλαβαν νέα στοιχεία για μάρτυρα που ισχυρίζεται ότι είχε δει το παιδί, λίγο μετά την εξαφάνισή του, με έναν Ρομά στη Σάμο.

"Οι μόνοι που μπορούν να ψάξουν εξονυχιστικά κάθε πληροφορία για τους Ρομά είναι οι ίδιοι οι Ρομά. Είμαι εκπρόσωπός τους και αυτό μου δίνει πρόσβαση στις οικογένειές τους. Αν γνώριζα το όνομα της οικογένειας που φέρεται ότι πήρε τον Μπεν, θα μπορούσα να την πείσω να αποκαλύψει που είναι" λέει στην "Εspresso" ο Γιάννης Χαλιλόπουλος και προσθέτει: "Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε έρευνες και τις επόμενες ώρες θα καταθέσουμε αιτήματα προς τη βρετανική αστυνομία και το βρετανικό υπουργείο Εσωτερικών".

------------

Η μαρτυρία του άνδρα που ισχυρίζεται ότι είδε τον μικρό Μπεν στη Σάμο


Πληθαίνουν τα σενάρια σχετικά με τον μικρό Μπεν που εξαφανίστηκε το 1991 στην Κω. Σύμφωνα με τη «Σαμιακή γνώμη» ένας άνδρας στη Σάμο ισχυρίζεται ότι είδε το καλοκαίρι του 1991 τον μικρό Μπεν μαζί με μια οικογένεια Ρομά.

«Με κάλεσαν να πάω να φτιάξω ένα αυτοκίνητο στο οποίο είχαν μπλοκάρει τα φρένα. Ήταν Ρομά και είχαν έρθει από την Κω» δηλώνει ο μάρτυρας.

Ο μάρτυρας ισχυρίζεται ότι οι Ρομά είχαν μαζί τους ένα ξανθό παιδάκι. Όπως λέει, όταν μετά από πολύ καιρό είδε τη φωτογραφία του μικρού Μπεν στην τηλεόραση, κατάλαβε ότι πρόκειται για ίδιο παιδί.

Ακούστε το ηχητικό:




Πηγή: http://www.enikos.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.