Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Επί 23 χρόνια κρατούσε την κόρη του ως σκλάβα του σεξ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τοποθετούσε στο κεφάλι της ένα κουτί με λουκέτο κι έκλεινε τα αυτιά της με κερί.

Επί 23 ολόκληρα χρόνια κρατούσε την κόρη του ως σκλάβα του σεξ και τώρα ο δράστης αποφυλακίζεται και θα επιστρέψει στο σπίτι όπου κακοποιούσε σεξουαλικά το ίδιο του το παιδί.

Ο Ronald Van der Plaat, 82 ετών από τη Νέα Ζηλανδία, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 15 ετών το 2001 καθώς, όπως αποκαλύφθηκε, βίαζε κατ' εξακολούθηση την κόρη του Tanjas Darke. Όπως γράφει η New Zealand Herald, αποφυλακίστηκε το 2010 αλλά οδηγήθηκε ξανά στη φυλακή δυο χρόνια αργότερα όταν εθεάθη μα περπατά δίπλα από μια κοπέλα κρατώντας της το χέρι σε ένα μουσείο στο Όκλαντ.

Η αποφυλάκισή του έχει οριστεί για την Τετάρτη και αναμένεται να επιστρέψει στο σπίτι - κολαστήριο για την κόρη του. Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, θα φοράει ειδικό βραχιολάκι με GPS και του έχει απαγορευτεί να πηγαίνει σε χώρους όπου συχνάζουν παιδιά και έφηβοι, όπως πάρκα, σχολεία, νηπιαγωγεία, βιβλιοθήκες κ.α.



Ο αρρωστημένος άντρας, άρχισε να κακοποιεί την κόρη του όταν εκείνη ήταν εννέα ετών και συνεχίστηκε μέχρι τα 30 της - η ίδια αργότερα εξέδωσε το βιβλίο «Flight of the Dancing Bird».



Ο Plaat την κρατούσε φυλακισμένη στο υπόγειο του σπιτιού, με χειροπέδες, αλυσίδες και σφιγκτήρες, και συνήθιζε να τοποθετεί στο κεφάλι της ένα κουτί με λουκέτο ενώ έκλεινε τα αυτιά της με κερί. Στα 12 της χρόνια έμεινε έγκυος και κόλλησε σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα μετά από χρόνια σεξουαλικής κακοποίησης.

Επί 23 χρόνια κρατούσε την κόρη του ως σκλάβα του σεξ


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.