Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Θρίλερ με την εξαφάνιση ευκατάστατης 69χρονης από το Ηράκλειο Αττικής

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης μιας 69χρονης ευκατάστατης γυναίκας από το Νέο Ηράκλειο Αττικής, τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί μυστηριωδώς εδώ και περίπου 20 ημέρες. Οι συγγενείς και φίλοι της, που όλο αυτό το διάστημα έχουν κινήσει γη και ουρανό για τον εντοπισμό της, προσέλαβαν ιδιωτικό ερευνητή για να την εντοπίσει, καθώς φοβούνται ότι μπορεί να έχει πέσει θύμα οργανωμένης εγκληματικής ενέργειας.

Θρίλερ με την εξαφάνιση ευκατάστατης 69χρονης από το Ηράκλειο Αττικής

Η 69χρονη Ελευθερία Αγραφιώτου, πρώην διευθύντρια της Αγροτικής Ασφαλιστικής αγνοείται από το πρωί της Πέμπτης 21 Απριλίου. Όπως κατέθεσαν στις Αρχές συγγενικά της πρόσωπα, εκείνο το πρωινό έφυγε από το σπίτι της στην οδό Μικροπούλου με το αυτοκίνητό της ( ένα λευκό Opel Corsa, με αριθμό κυκλοφορίας IPH 9153).

Προορισμός της ήταν ένα φαρμακείο στο οποίο επρόκειτο να αγοράσει τα απαραίτητα σκευάσματα για την κατάκοιτη ηλικιωμένη μητέρα της. «Άφησε την άρρωστη μητέρα της με την αλλοδαπή οικιακή βοηθό και νοσοκόμα της, είπε πως θα πάει να πάρει τα φάρμακα και θα επέστρεφε σε λίγα λεπτά. Όμως δεν γύρισε ποτέ», αναφέρει έγκυρη πηγή στην Espresso και προσέθεσε: «Η νοσοκόμα ενημέρωσε συγγενικά πρόσωπα της Ελευθερίας, όταν είδε πως πέρασε η ημέρα και δεν είχε επιστρέψει. Αμέσως άρχισε η αναζήτησή της. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, αλλά έως σήμερα δεν έχει βρεθεί το παραμικρό ίχνος της και πλέον τρέμουμε για το χειρότερο».

Τους φόβους των συγγενών ενισχύει το γεγονός ότι το κινητό τηλέφωνο της 69χρονης απενεργοποιήθηκε το απόγευμα της ημέρας που εξαφανίστηκε, ενώ παρά τις εκτενείς έρευνες , δεν έχει εντοπιστεί ούτε το αυτοκίνητό της.

Τα πρόσωπα του περιβάλλοντός της αναφέρουν πως πρόκειται για μια εξαιρετική και σοβαρή γυναίκα, η οποία δεν είχε λόγους να εξαφανιστεί με την θέλησή της, χωρίς να επικοινωνήσει με κανέναν. «Η Ελευθερία δεν έχει αδέλφια, δεν παντρεύτηκε ποτέ και είχε αφοσιωθεί στην αγαπημένη της μητέρα» εξήγησαν χαρακτηριστικά οι ίδιες πηγές.

Μέσα στην αγωνία τους, τα συγγενικά πρόσωπα της αγνοούμενης ζήτησαν τη βοήθεια του ντεντέκτιβ Γιώργου Τσούκαλη για να ερευνήσει με προσοχή την υπόθεση.

Θύμα κακοποιών;

Αυτό που φοβούνται όλοι είναι μήπως η 69χρονη έχει πέσει θύμα κακοποιών, που γνώριζαν ότι είναι ευκατάστατη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια βγήκε στη σύνταξη πριν από λίγα χρόνια και είχε λάβει αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό ως εφάπαξ.

Η Ελευθερία Αγραφιώτου είχε ύψος 1,63 μ. και την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη της φορούσε μαύρα ρούχα και μαύρα αθλητικά παπούτσια.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.