Σάββατο 7 Μαΐου 2016

«Η ζωή του Σουμάχερ κρέμεται από μια κλωστή»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Άσχημα τα νέα για τον Μίκαελ Σουμάχερ! Σε αμερικάνικη ιστοσελίδα υπάρχουν δηλώσεις ενός νευροχειρούργου, ο οποίος αναφέρει ότι η κατάστασή του έχει επιδεινωθεί και η ζωή του κρέμεται από μια κλωστή.

Πολύ άσχημα νέα -εάν φυσικά ισχύουν- ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Η ζωή του, επτά φορές παγκοσμίου πρωταθλητή της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ, μετά το πολύ σοβαρό ατύχημα που είχε τα Χριστούγεννα του 2013 κάνοντας σκι, κρίνεται από μια… κλωστή.

«Η ζωή του Σουμάχερ κρέμεται από μια κλωστή»

Σύμφωνα με δημοσίευμα αμερικανικής ιστοσελίδας, το οποίο δεν έχει διαψευστεί προς το παρόν από το περιβάλλον του Γερμανού πρώην πιλότου, η κατάσταση της υγείας του Σουμάχερ έχει επιδεινωθεί. «Η ζωή του Σουμάχερ κρέμεται από μια κλωστή. Η κατάσταση της υγείας του έχει επιδεινωθεί», ανέφερε σε δηλώσεις του νευρολόγος, του οποίου το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό.

Μάλιστα, και η Corriere dello Sport κάνει λόγω σήμερα για επιδείνωση της κατάστασης του Σούμι, αναφέροντας συγκεκριμένα πως -ίσως ο μεγαλύτερος πιλότος στην ιστορία της Formula 1-, χρειάζεται ένα θαύμα για να παραμείνει στη ζωή.

Από το περιβάλλον του Σουμάχερ δεν διαψεύδεται τίποτα αλλά ούτε και επιβεβαιώνεται. Τελευταία φορά, πάντως, που έγινε λόγος για την υγεία του Γερμανού ήταν από την εκπρόσωπό του, Σαμπίν Κεμ, η οποία είχε δηλώσει ότι «η κατάσταση του παραμένει σταθερή. Μπορούμε μόνο να ελπίζουμε».


Πηγή: http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.