Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Άγνωστοι έσωσαν το πάρτι 4χρονου όταν όλοι οι καλεσμένοι ακύρωσαν

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δείτε τι έκανε μια ομάδα στο Facebook.

Η πληγωμένη μαμά Rachelle Briannan δεν μπορούσε να πιστέψει ότι όλοι όσοι είχαν προσκληθεί στο πάρτι του 4χρονου γιου της δεν κατάφεραν να παραστούν και ζήτησε βοήθεια για το πώς να χειριστεί την κατάσταση ώστε να μην χαλάσει η χαρούμενη μέρα του παιδιού της.

Παρά το γεγονός ότι είχε καλέσει αρκετό κόσμο για να κάνει μια ξεχωριστή γιορτή για το γιο της, δεν εμφανίστηκε κανείς ενώ κάποιοι δεν μπήκαν καν στον κόπο να απαντήσουν στην πρόσκληση. Η μητέρα ξέσπασε σε λυγμούς στην κρεβατοκάμαρά της έτσι ώστε να μην την δει και στεναχωρηθεί παραπάνω το 4χρονο αγοράκι της και μπήκε στο Facebook για να μοιραστεί με άλλες μαμάδες τη θλίψη της για το συμβάν. «Κάθομαι στο δωμάτιό μου και κλαίω σιγά. Δώδεκα παιδιά προσκλήθηκαν για το πάρτι του γιου μου σήμερα και πριν μια ώρα όλα ακύρωσαν ή απλά οι γονείς τους δεν απάντησαν στα μηνύματά μου. Ο γιος μου έγινε τεσσάρων ετών και είναι η πρώτη φορά που θα καταλάβαινε πραγματικά το πάρτι με τους φίλους. Η καρδιά μου κυριολεκτικά σπάει γι’ αυτόν. Τι μπορώ να κάνω;» ανέφερε μεταξύ άλλων στη δημοσίευσή της.

Αυτό που ακολούθησε όμως δεν το περίμενε. Τα μέλη της ομάδας κανόνισαν να πάνε μαζί με τα παιδιά τους στο McDonald σε περιοχή της Μελβούρνης για να γιορτάσουν τα γενέθλια του μικρού Taenon ώστε να μην χαλάσει το πάρτι του. Εκεί μαζεύτηκαν 55 άτομα εκ των οποίων 30 παιδιά που δεν είχαν ξαναγνωριστεί ποτέ με τον 4χρονο. Μάλιστα στο σημείο βρέθηκε και ένα πυροσβεστικό όχημα το οποίο είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν. Την επόμενη μέρα ανάρτησαν στο Facebook φωτογραφίες και πόσο ωραία πέρασαν στα γενέθλια του μικρού Taenon, μια κίνηση που άγγιξε τις καρδιές όχι μόνο των μελών της ομάδας αλλά και άλλων ανθρώπων που διάβασαν τη συγκινητική τους προσπάθεια ενώ η δημοσίευσή τους βέβαια συγκέντρωσε εκατοντάδες likes και σχόλια.














Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.