Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Ήθελε να ενημερώσει για απόπειρα αυτοκτονίας αλλά έστειλε το e-mail σε λάθος παραλήπτη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το μήνυμα διέσχισε δύο φορές τον Ατλαντικό για να σωθεί η κοπέλα.

Ένα e-mail διέσχισε δύο φορές τον Ατλαντικό Ωκεανό με στόχο να σωθεί μια νεαρή Κινέζα που έκανε απόπειρα αυτοκτονίας στην Ιταλία.

Όλα ξεκίνησαν με μια συνομιλία μέσω διαδικτύου, ενός νεαρού κινέζου φοιτητή στη Βρετανία με μια συμπατριώτισσά του που ζει στη Βερόνα της Ιταλίας. Όταν ο νεαρός υποψιάστηκε, από το ύφος της συνομιλήτριάς του, ότι είχε αυτοκτονικές τάσεις, έστειλε αμέσως ένα e-mail στην αστυνομία.

Όμως μπερδεύτηκε κι αντί να το στείλει στις αρχές της ιταλικής πόλης, το έστειλε στο «Αστυνομικό Τμήμα Βερόνα» που βρίσκεται στο Νιου Τζέρσεϊ, στις ανατολικές ακτές των ΗΠΑ!

Καθώς αντιλήφθηκαν το σφάλμα, οι αμερικάνοι αστυνομικοί, προειδοποίησαν το γραφείο της Ιντερπόλ στην Ουάσιγκτον, που με τη σειρά του επικοινώνησε με το διεθνές κέντρο επιχειρήσεων στη Ρώμη.

Κατόπιν η υπηρεσία αυτή κάλεσε το αστυνομικό τμήμα της Βερόνας, το οποίο έστειλε αστυνομικούς στην περιοχή διαμονής της νεαρής γυναίκας.

«Η νεαρή γυναίκα βρέθηκε ενώ είχε κόψει μερικώς τις φλέβες στους καρπούς της κι ενώ είχε καταναλώσει μεγάλη δόση αντικαταθλιπτικών φαρμάκων, το μπουκαλάκι των οποίων εντοπίστηκε μισοάδειο δίπλα στο σώμα της», διευκρινίζεται στο δελτίο τύπου.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.