Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Οι πιο δυνατές φωτογραφίες της εβδομάδας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δείτε τι συνέβη στον κόσμο μέσα από το φωτογραφικό φακό.

Χρώματα, πάθος, δάκρυα, προσπάθεια, επιβίωση, χαρά, πόνος.

Αν μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις τότε σίγουρα δεν χρειάζονται πολλά λόγια για τις παρακάτω φωτογραφίες.

Στις παρακάτω εικόνες συμπυκνώνονται όσα έγιναν στον κόσμο την εβδομάδα που πέρασε.

Δείτε πως κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του Reuters τα γεγονότα που συνέβησαν στον κόσμο τις τελευταίες επτά ημέρες.

Ειδομένη, Ελλάδα. Η ομίχλη σκέπασε την περιοχή



Μια γυναίκα περπατά κρατώντας ένα παιδί από το χέρι και διασχίζει την ομίχλη στον αυτοσχέδιο καταυλισμό κοντά στα σύνορα Ελλάδας – πΓΔΜ, στην Ειδομένη.

Τιανζίν, Κίνα. Πειράματα πάνω σε κουνέλια



Καθηλωμένο στέκεται ένα κουνέλι στα εργαστήρια της πόλης Τιανζίν στην Κίνα, ενώ ερευνητές ελέγχουν τη θερμοκρασία του σώματος του πριν κάνουν πάνω του μια δοκιμή φαρμάκων.

Τίνγιανγκ, Κίνα. Πάλη μέσα σε ντομάτες



Το παραπάνω δρώμενο λαμβάνει χώρα στο τουριστικό και πολιτιστικό φεστιβάλ που πραγματοποιείται στην Αυτόνομη Περιφέρεια της Τίνγιανγκ, στην Κίνα. Το σκηνικό απλό αλλά... ευφάνταστο: Δύο άντρες παλεύουν μέσα σε μία πισίνα γεμάτη με ντομάτες.

Λούτρι, Ελβετία. Αγάλματα από πέτρες στην όχθη



Ο καλλιτέχνης Daniel Dunkel χτίζει αγάλματα με πέτρες στην όχθη της λίμνης Lake Leman στην πόλη Λούτρι, κοντά στη Λωζάννη της Ελβετίας.

Θίμβο, Μπουτάν. Γουίλιαμ και Κέιτ στο απομονωμένο βασίλειο των Ιμαλαΐων



Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ επισκέφτηκαν το Μπουτάν, το μικρό βασίλειο των Ιμαλαΐων, στο οποίο έμειναν για δύο μέρες. Το πριγκιπικό ζευγάρι της Βρετανίας υποδέχθηκε η αδερφή του βασιλιά, και στη συνέχεια μέσα από μία γραφική διαδρομή κατευθύνθηκαν προς την πρωτεύουσα Θίμβου όπου συνάντησαν το βασιλιά και τη βασίλισσα της χώρας που στο εξωτερικό έχουν γίνει γνωστοί ως «ο Γουίλιαμ και η Κέιτ της Ανατολής».

Μπακταπούρ, Νεπάλ. Θρησκευτικοί εορτασμοί με κόκκινη σκόνη



Ένας πιστός καλύπτεται με κόκκινη σκόνη, στο πλαίσιο των εορτασμών του φεστιβάλ «Σίντορ Τζάτρα», στο Μπακταπούρ στο Νεπάλ.

Μπανγκόκ, Ταϊλάνδη. Παιχνίδια στην Ημέρα Γιορτής του Νερού



Αγαπημένη μέρα για τους γλεντζέδες Ταϊλανδέζους είναι η γιορτή του Νερού, όπου οι νέοι χορεύουν και πετούν άφθονα λίτρα νερού για να τιμήσουν την τριήμερη γιορτή.

Πάναμα Σίτι, Παναμάς. Κρατούμενοι χωρίς δίκη



Ο Παναμάς έχει το υψηλότερο ποσοστό κρατουμένων χωρίς δίκη, σύμφωνα με στοιχεία του 2014. Περισσότεροι από το 60% των φυλακισμένων δεν έχουν καταδικαστεί, παραμένουν ωστόσο κρατούμενοι στις φυλακές της χώρας, όπως τη διαβόητη La Joya στην πρωτεύουσα.

Μπανγκόκ, Ταϊλάνδη. Οι μικρές μοναχές της Ταϊλάνδης



Βουδίστρια καλόγρια στην Ταϊλάνδη καθοδηγεί τις μικρές εκπαιδευόμενες μοναχές κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Songkran στο κέντρο διαλογισμού Sathira-Dhammasathan στην Μπανγκόκ.

Γάζα. Η εναλλακτική ιατρική της Μελισσοθεραπείας



Ένας Παλαιστίνιος μελισσοκόμος επιχειρεί να ηρεμήσει τις μέλισσες με τη χρήση του καπνού. Ο Ρατέμπ Σαμούρ υποστηρίζει ότι μπορεί να γιατρέψει σοβαρές, χρόνιες ασθένειες χρησιμοποιώντας μέλισσες, με αποτέλεσμα να τον επισκέπτονται σχεδόν 250 ασθενείς τη μέρα. Ο Σαμούρ, σύμφωνα με το Reuters, ποτέ δεν υπήρξε γιατρός, ούτε έχει εργαστεί σε νοσοκομείο, όμως το 2003, όταν τελείωσε της σπουδές του ως γεωπόνος, αποφάσισε να μελετήσει εναλλακτικές θεραπευτικές μεθόδους. Πλέον ειδικεύεται στην εναλλακτική ιατρική της Μελισσοθεραπείας.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.