Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Χάλκινο μετάλλιο για τους Μάντη και Καγιαλή

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μεγάλη επιτυχία στο Κύπελλο «Πρινσέσα Σοφία» στην Πάλμα της Μαγιόρκα.

Στον ναυτικό όμιλο Άρσεναλ στην Πάλμα της Μαγιόρκα διεξήχθη το διάσημο κύπελλο Πρινσέσα Σοφία που ολοκληρώθηκε σήμερα με μια μεγάλη επιτυχία για τους παγκόσμιους πρωταθλητές μας Παναγιώτη Μάντη και Παύλο Καγιαλή.


Χάλκινο μετάλλιο για τους Μάντη και Καγιαλή

Με εξαιρετική παρουσία καθόλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, παρά τις δυσχερείς καιρικές συνθήκες, την βροχή και το κρύο των τελευταίων 2 ημερών, οι Έλληνες πρωταθλητές τερμάτισαν πρώτοι στις κούρσες που έτρεξαν,ενώ κατέκτησαν την 3ηθέση στην τελική κατάταξη.

Στην διοργάνωση συμμετείχαν 800 σκάφη με πάνω από1000κορυφαίους Ιστιοπλόους από 65 χώρες παγκοσμίως, γεγονός το οποίο έκανε τον ανταγωνισμό ακόμα πιο έντονο, και με μόλις δυο ημέρες για ξεκούραση, το ελληνικό δίδυμο συνεχίζει δυναμικά για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που ξεκινάει στις 5 Απριλίου.

Ο Τάκης Μάντης δήλωσε: «Ειμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την επιτυχία αυτή και ευχαριστούμε όλους για την συμπαράσταση και τις ευχές. Ειδικάστον Χρυσό μας χορηγό, το ΙδρυμαLascaris, θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ που μας στηρίζει σε καθε βήμα».

Ο Παύλος επισήμανε: «Είναι πολύ υψηλό το επίπεδο και προπονούμαστε σκληρά για να ανταπεξέλθουμε και να κάνουμε όλους τους Έλληνες περήφανους. Από αυτούς αντλούμε την δύναμη μας και για αυτούς προσπαθούμε για το καλύτερο».



Μέγας Χορηγός της ομάδας «Μάντης – Καγιαλής» είναι το Lascaris Foundation, χορηγοί οι ‎StarΒulk και ‎Sirios Ship management και υποστηρικτές της προσπάθειάς τους είναι οι‎ Gul, ‎Yamaha, ‎Alpha Ropes, BIOTHERM,‎ Holmes Place, VMG Factory, ‎Salty Bag, Nikos Alevromytis / AleN Photography και οι Ναυτικοί Όμιλοι ‎ΙΟΠ και ‎ΝΟΚΒ.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.