Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Σκότωσε τον άντρα της και τον πέταξε στο σκύλο της να τον φάει

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η γυναίκα αναζητούσε πληρωμένο δολοφόνο προσφέροντας το ποσό των 50.000 ευρώ.

Η αστυνομία στην Μαγιόρκα συνέλαβε μια γυναίκα από τη Ρωσία η οποία κατηγορείται ότι σκότωσε τον άντρα της και στη συνέχεια πέταξε μέλη του νεκρού στο σκύλο της να τα φάει.

Το έγκλημα έλαβε χώρα στο εξοχικό του ζευγαριού. Η 46χρονη Svetlana Batukova έκοψε τα χέρια του συζύγου της Hans Henkels και στη συνέχεια τα πέταξε στον σκύλο τους.

Αν αποδειχθούν όλες οι λεπτομέρειες του εγκλήματος της 46χρονης αναφορικά με τη δολοφονία του 66χρονου συζύγου της, τότε θα καταγραφεί ως ένα από τα πλέον φρικιαστικά εγκλήματα στη μεγάλη χώρα και όχι μόνο.



Η Svetlana Batukova ομολόγησε στην αστυνομία ότι είναι εξαρτημένη από την κοκαΐνη και της πήρε αρκετή ώρα προκειμένου να αντιληφθεί τι είχε συμβεί και να καλέσει σε βοήθεια. Στο δικαστήριο, σύμφωνα με την Daily Mail, επικαλέστηκε ψυχωτικό επεισόδιο, το οποίο προήλθε από συνδυασμό αλκοόλ και ναρκωτικών. Σύμφωνα με την αστυνομία το θύμα, που είχε κάνει εγχείριση τραχείας και δεν μπορούσε να μιλήσει, είχε ναρκωθεί πριν το θάνατό του καθώς δεν βρέθηκαν σημάδια που να αποδεικνύουν ότι προσπάθησε να αμυνθεί. Σε αυτήν την περίπτωση, το έγκλημα μετατρέπεται σε δολοφονία με δόλο και η ποινή που επισύρει είναι πολύ μεγαλύτερη.



Το ζευγάρι ήταν μαζί δύο χρόνια και είχε παντρευτεί μόλις τον Ιανουάριο, μετά από δύο χρόνια συγκατοίκησης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 46χρονη γυναίκα και ο 66χρονος άνδρας είχαν συχνούς καυγάδες και μάλιστα είχαν καταλήξει πολλές φορές στο τμήμα.



Σύμφωνα με μία πληροφορία της αστυνομίας, η γυναίκα είχε πλησιάσει πριν λίγες μέρες, έναν άνδρα, σε ένα μπαρ και του είχε προσφέρει το ποσό των 50.000 ευρώ, προκειμένου να σκοτώσει τον 66χρονο σύζυγό της.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.