Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Αεροσυνοδός άνοιξε τη σκάλα έκτακτης ανάγκης και έφυγε από το αεροπλάνο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η παράξενη συμπεριφορά της στο αεροδρόμιο που έφερε την απόλυση.

Το πρωί της Δευτέρας στο Διεθνές Αεροδρόμιο George Bush στο Χιούστον μία νεαρή αεροσυνοδός και ενώ το αεροσκάφος είχε προσγειωθεί, άνοιξε την πόρτα, ενεργοποίησε την σκάλα έκτακτης ανάγκης και έφυγε χωρίς να πει κάτι άλλο. Το λόγο της ιδιαίτερης αυτής κίνησης της αεροσυνοδού προσπαθούν να εξηγήσουν επιβάτες αλλά και συνάδελφοί της.

Η πτήση της United Airlines από το Σακραμέντο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο στις 11:26 το πρωί και τροχοδρόμησε για πέντε λεπτά. Όταν το Boeing 737 σταμάτησε στην πύλη, η αεροσυνοδός άνοιξε την μπροστινή πόρτα του αεροσκάφους, ενεργοποίησε την φουσκωτή σκάλα ασφαλείας, γλίστρησε σε αυτήν και έφυγε. «Όταν προσγειωθήκαμε, μας είπαν να παραμείνουμε στις θέσεις μας καθώς η αποβίβαση θα έπαιρνε λίγο περισσότερο» δήλωσε ο επιβάτης της πτήσης Jonah Vella στο δελτίο ειδήσεων τοπικού σταθμού και πρόσθεσε «Όλα φαίνονταν να είναι αρκετά φυσιολογικά». Σύμφωνα με το mashable υπάρχουν πληροφορίες ότι υπήρχε μια ιατρική ανάγκη στο πίσω μέρος του αεροσκάφους η οποία είχε τραβήξει τα βλέμματα των επιβατών.



Υπήρχαν 159 επιβάτες στην πτήση, καθώς και έξι μέλη του πληρώματος, συμπεριλαμβανομένης και της εν λόγω αεροσυνοδού. Ενώ το κίνητρο της αεροσυνοδού δεν είναι σαφές, η εταιρεία αναφέρει ότι πιστεύει όλο το περιστατικό έγινε σκόπιμα. «Έχουμε για όλους τους υπαλλήλους μας με τα υψηλότερα πρότυπα» ανέφερε η εταιρεία σε δήλωσή της και πρόσθεσε «Η επικίνδυνη συμπεριφορά είναι απαράδεκτη και δεν αντιπροσωπεύει τους περισσότερους από 20.000 αεροσυνοδούς που εξασφαλίζουν την ασφάλεια των πελατών μας.»




Όπως ήταν λογικό η United απομάκρυνε την αεροσυνοδό από τη θέση της ενώ μετά την κίνησή της το αεροπλάνο ελέγχθηκε για για λόγους ασφαλείας. Το αεροδρόμιο επιβεβαίωσε ότι το περιστατικό δεν επηρέασε τις υπόλοιπες πτήσεις.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.