Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Πασχαλινό γεύμα αγάπης στους άστεγους στο λιμάνι του Πειραιά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πασχαλινό γεύμα αγάπης για τους άστεγους διοργανώνει για ακόμη μια χρονιά η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά. Το Μεγάλο Σάββατο θα προσφερθεί στους άστεγους, που βρίσκονται στο λιμάνι καθώς και σ’ αυτούς που διαμένουν στον Χώρο Φιλοξενίας Αστέγων της ΚΟ.Δ.Ε.Π., πατροπαράδοτη μαγειρίτσα και την Κυριακή του Πάσχα παραδοσιακό αρνί καθώς επίσης κόκκινα αυγά και εδέσματα. Το κόστος της κοινωνικής αυτής δράσης καλύφθηκε από δωρεά του Συλλόγου Εκτελωνιστών Πειραιώς – Αθηνών. Τη διανομή έχει αναλάβει η ομάδα εθελοντών Alex.

Επίσης, η Αστική Εταιρεία Εκτελωνιστών Αθηνών-Πειραιώς προσέφερε συσκευασμένα τρόφιμα, τα οποία διανεμήθηκαν ήδη σε 100 από τις ωφελούμενες οικογένειες της ΚΟ.Δ.Ε.Π., οι οποίες επελέγησαν με βάση οικονομικά κριτήρια.

Η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά κα Κορίνα Λαουλάκου δήλωσε: «Κάθε ημέρα προσπαθούμε να είμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, όμως τις Άγιες αυτές ημέρες, η προσπάθεια εντείνεται, με σκοπό να υπάρχει τουλάχιστον φαγητό για όλους. Γι’ αυτό, για άλλη μια φορά, διοργανώσαμε γεύμα αγάπης με παραδοσιακές γεύσεις για τους άστεγους συμπολίτες μας, που βρίσκονται στο λιμάνι του Πειραιά και στον Χώρο Φιλοξενίας Αστέγων της ΚΟ.Δ.Ε.Π. Είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσουμε με αμείωτο ενδιαφέρον παρόμοιες δράσεις και πρωτοβουλίες, με στόχο να κάνουμε την καθημερινότητά τους πιο ανθρώπινη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Σύλλογο Εκτελωνιστών Πειραιώς - Αθηνών και την Αστική Εταιρεία Εκτελωνιστών Αθηνών - Πειραιώς, για την πρωτοβουλία τους να προσφέρουν στους άπορους της πόλης μας. Εύχομαι το αίσθημα αλληλεγγύης, που τους διακρίνει να αποτελέσει φωτεινό παράδειγμα, έτσι ώστε και άλλοι σύλλογοι και φορείς του Πειραιά, να ευαισθητοποιηθούν και να προσφέρουν στο συνάνθρωπο. Καλό Πάσχα σε όλους».


Πηγή: http://www.enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.