Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Γονείς κατηγορούνται για το θάνατο του παιδιού τους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Γονείς κατηγορούνται για το θάνατο του 14 μηνών παιδιού τους. Πρόκειται για ζευγάρι Ρομά, στους οποίους αποδίδονται ευθύνες για τις συνθήκες θανάτου του παιδιού.

Το άτυχο κοριτσάκι, 14 μηνών, έπεσε, ενώ βρισκόταν στην αυλή της εκκλησίας της Οσίας Ξένης, στην περιοχή Χαριλάου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, συνέπεια κάκωσης στο κεφάλι, όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική έκθεση.

Φαίνεται όμως ότι και στο παρελθόν το κοριτσάκι είχε υποστεί σωματικά τραύματα, επειδή ο 28χρονος πατέρας και η 30χρονη μητέρα του δεν επέδειξαν την προσοχή που όφειλαν ως γονείς. Μάλιστα, κατά πληροφορίες, είχε νοσηλευτεί σε διάφορα νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας.

Ερευνώντας τις συνθήκες θανάτου της μικρής και σε συνδυασμό με τα προγενέστερα περιστατικά, σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και πρόκληση σωματικής βλάβης με συνεχή σκληρή συμπεριφορά. Η δικογραφία υποβλήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα πλημμελειοδικών.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.