Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Πώς θα αυξήσετε τους followers σας στο Twitter

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μικρές συμβουλές για να σας ακολουθούν περισσότεροι.

Το Twitter έκλεισε τα 10 του χρόνια κι έχει γίνει ένα «ψηφιακό καταφύγιο» για εκατομμύρια χρήστες που ενημερώνονται με ταχύτατους ρυθμούς για όλες τις ειδήσεις, ενώ μπορούν να έχουν άμεση επικοινωνία ακόμη και με διάσημες προσωπικότητες που ακολουθούν.

Πολλοί είναι εκείνοι μάλιστα που αν και δεν ανήκουν στην κατηγορία των celebrities ή των διεθνούς φήμης ανθρώπων έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν χιλιάδες followers αποκτώντας το δικό τους κοινό. Όπως συμβαίνει και στο Instagram, δεν είναι λίγοι εκείνοι που προωθούν μέσω του κοινωνικού δικτύου ακόμη και τη δουλειά τους.

Αν ανήκετε στην κατηγορία αυτών που θέλουν να αποκτήσουν περισσότερους followers χωρίς σε αυτούς να συμπεριλαμβάνονται φυσικά εικονικοί και ψεύτικοι λογαριασμοί, η Mirror προτείνει απλές συμβουλές και βήματα για να φτάσετε πιο κοντά στο στόχο σας...
Βεβαιωθείτε ότι είστε πράγματι ορατός

Ίσως αποτελεί μια προφανή συμβουλή αλλά μια καλή φωτογραφία προφίλ και μια σύντομη περιγραφή του ποιος είστε και τι κάνετε είναι το πρώτο και βασικό βήμα για να ενδιαφερθεί να σας ακολουθήσει κάποιος. Αυτό μπορεί ακόμη να σημαίνει κι ένα έξυπνο καρτούν, αλλά σε καμιά περίπτωση ένα σκέτο «αυγό» όπως έχουν χιλιάδες ψεύτικοι λογαριασμοί. Συνδέστε επίσης άλλα τυχόν προφίλ που έχετε στα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα ή μια ιστοσελίδα σας.

Χρησιμοποιήστε hashtags



Είναι ένας εύκολος τρόπος να «πέσει» κάποιος πάνω στο προφίλ σας ιδιαίτερα εάν γράφετε ένα tweet για κάποιο συμβάν ή γεγονός που είναι στην επικαιρότητα. Πολλοί είναι εκείνοι που πατούν πάνω στα hashtags για να βρουν περισσότερα στοιχεία και έξυπνα tweets. Αν ένα από αυτά είναι το δικό σας έχετε πολλές πιθανότητες να σας ακολουθήσει για να σας διαβάζει τακτικά.

Μην υπερβάλλετε

Κανείς δεν αγαπάει τα spam και τα υπερβολικά πολλά λόγια, αλλά αν δεν γράφετε συχνά μπορεί να σας ξεχάσουν. Άρα φροντίστε να διατηρείτε το μέτρο και να γράφετε τόσο συχνά, ώστε να μην σας ξεχνάνε, αλλά και τόσο αραιά ώστε να μην κουράζετε τους άλλους και τους οδηγείτε στο unfollow.

Μην φοβάστε τα retweets



Μην φοβάστε τα έξυπνα, χρήσιμα και ενημερωτικά retweets. Αν διαβάστε κάτι έξυπνο μην σπεύσετε να το «κλέψετε», αλλά κάντε retweet. Το ίδιο θα κάνουν κι οι άλλοι χρήστες για εσάς, πράγμα που θα αυξήσει τη δημοφιλία σας. Με την «ανταλλαγή» tweets, εξάλλου, αυξάνετε τις πιθανότητες σημαντικά να κερδίσετε νέους «ακόλουθους».

Δημοσιεύστε μια εικόνα

Σύμφωνα με έρευνες, τα tweets με εικόνα έχουν 18% περισσότερες αλληλεπιδράσεις απ' ό,τι αυτά με σκέτο κείμενο. Ένα καλό κίνητρο επομένως να κοινοποιείτε ανά διαστήματα και μία φωτογραφία ή ένα έξυπνο GIF.

Απαντήστε δημόσια



Το Twitter σάς δίνει τη δυνατότητα να απαντάτε με προσωπικό μήνυμα (DM), αλλά για εσάς που θέλετε να αυξήσετε το κοινό που σας παρακολουθεί, καλό είναι να αποφεύγετε τα DM. Απαντάτε στα tweets όταν θεωρείτε ότι έχετε να πείτε κάτι ουσιαστικό και θα βγείτε κερδισμένοι.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.