Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Οι εκδηλώσεις των Ενόπλων Δυνάμεων για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Με τις καθιερωμένες 21 χαιρετιστήριες βολές από το πυροβολείο του Λυκαβηττού και τον εωθινό από τις φιλαρμονικές των Ενόπλων Δυνάμεων θα ξεκινήσουν αύριο οι εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 (στις 6.21 π.μ.).

Στη συνέχεια -περί τις 7 το πρωί- οι φιλαρμονικές των Ενόπλων Δυνάμεων θα παιανίσουν εμβατήρια με την ευκαιρία της εθνικής επετείου.

Η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού θα βρεθεί στην Κυψέλη, η μπάντα του Στρατού Ξηράς στην περιοχή από το Παναθηναϊκό Στάδιο έως το αρχαιολογικό Μουσείο και η μπάντα της Πολεμικής Αεροπορίας στην περιοχή του Συντάγματος.

Στις 8.00 το πρωί θα γίνει η επίσημη έπαρση της σημαίας στον ιερό βράχο της Ακρόπολης.

Δύο ώρες αργότερα θα τελεστεί η πανηγυρική δοξολογία από τον ιερό ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτη. την έναρξη της οποίας θα σημάνουν οι 21 βολές από το πυροβολείο Λυκαβηττού.

Στις 10:55 ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και θα ακολουθήσει η παρέλαση των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας ενώπιόν του.

Στις 18:40 μ.μ. θα επαναληφθούν οι 21 χαιρετιστήριες βολές από το πυροβολείο Λυκαβηττού και ένα λεπτό αργότερα θα γίνει η επίσημη υποστολή της σημαίας στον ιερό βράχο της Ακρόπολης.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.