Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Στη φυλακή ο παιδεραστής Τζόνσον!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε έξι χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής Άνταμ Τζόνσον για αποπλάνηση ανηλίκου.

Η πολύκροτη δίκη του Άνταμ Τζόνσον ολοκληρώθηκε σήμερα με την καταδίκη του σε έξι χρόνια φυλάκισης για αποπλάνηση ανηλίκου.

Ο δικαστής χαρακτήρισε τον πρώην ποδοσφαιριστή της Σάντερλαντ αμετανόητο την ώρα που ανακοίνωνε την ποινή.

Στη φυλακή ο παιδεραστής Τζόνσον!

Ο Τζόνσον θα οδηγηθεί μέχρι το τέλος της ημέρας στη φυλακή.

Ο δικαστής είπε ότι η 15χρονη ήταν μία φίλαθλος της Σάντερλαντ που περίμενε μετά τους αγώνες για να βγάλει μία φωτογραφία με τον αγαπημένο της παίκτη, τον Τζόνσον.

Ο 28χρονος εκμεταλλεύτηκε αυτή την κατάσταση γνωρίζοντας ότι η κοπέλα ήταν κάτω των 16.



Οι πρώτοι διάλογοι

Άκρως αποκαλυπτικοί ήταν οι πρώτοι διάλογοι πως ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, κατά την ακροαματική διαδικασία στο δικαστήριο του Μπράντφορντ, μία μέρα αφότου ο Άνταμ Τζόνσον δήλωσε ένοχος για σεξουαλική επαφή με ανήλικη κοπέλα.

«Ήταν ερωτευμένη μαζί του, ήταν το είδωλό της. Αυτός, στην αρχή την περιφρονούσε», είπε η δημόσια κατήγορος, που παρουσίασε στη συνέχεια μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που αποδεικνύουν ότι ο πρώην, πλέον, παίκτης της Σάντερλαντ (οι «μαυρόγατες» έδιωξαν τον 28χρονο αμέσως μετά την παραδοχή του) γνώριζε ότι συνομιλούσε με ανήλικη.

«Πού βγαίνεις; Επιτρέπεται να πιεις;», ρώτησε ο Τζόνσον.

«Δεν είμαι αρκετά μεγάλη για να βγαίνω. Χα χα», απάντησε η κοπέλα.

«Δείχνεις μεγάλη, πάντως», σχολίασε ο 28χρονος.

Την πρώτη φορά που συναντήθηκαν, στο αυτοκίνητο του ποδοσφαιριστή, αυτός τη φίλησε και προσπάθησε να της βγάλει τα ρούχα, αλλά εκείνη αντιστάθηκε. «Απλά ήθελα να σου βγάλω το παντελόνι», της έστειλε μετά. «Την επόμενη φορά», απάντησε εκείνη.

Το φοβερό είναι πως στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο, έπειτα από έρευνα στα ηλεκτρονικά αρχεία του Τζόνσον, δείχνουν ότι είχε ψάξει στο google σχετικά με το σεξ με ανήλικες και τις επιπτώσεις!

Η κατάθεση της κοπέλας

Δύο μαγνητοσκοπημένες καταθέσεις έχει δώσει στην αστυνομία η 15χρόνη κοπέλα, η οποία περιγράφει με λεπτομέρειες τις ερωτικές πράξεις που είχε με τον Άνταμ Τζόνσον.

Στην πρώτη κατάθεση η 15χρονη αναφέρει πώς αισθάνθηκε μετά την σεξουαλική επαφή που είχε με τον πρώην άσο της Σάντερλαντ. «Όσο κι αν περίμενα ότι θα γίνει, σοκαρίστηκα όταν τελικά συνέβη. Ήξερα κατά βάθος ότι είχα κάνει κάτι που δεν έπρεπε».

Στη δεύτερη κατάθεση η νεαρή υποστηρίζει «Μου έβαλε το χέρι δύο φορές στο πέος του, το οποίο το αποκαλούσε "το πραγματάκι" του. Θα ένιωθα άβολα αν τραβούσα το χέρι μου από εκεί. Έτσι αισθάνθηκα υποχρεωμένη να το κάνω».

Σύμφωνα με την κατάθεσή της, η νεαρή υποστηρίζει ότι συναντήθηκε για πρώτη φορά με τον Τζόνσον στις 17 Ιανουαρίου του περασμένου έτους, όταν του ζήτησε να υπογράψει δύο φανέλες της Σάντερλαντ για αυτή. Ο διάσημος παίκτης, αφού υπέγραψε, της είπε ότι θα πρέπει να του δώσει ένα φιλί για το «ευχαριστώ».

«Τότε είχα αισθανθεί πάρα πολύ όμορφα», σχολιάζει η 15χρονη.

Στη συνέχεια, υπήρξε επικοινωνία της νεαρής με τον ποδοσφαιριστή μέσων κινητών τηλεφώνων, στην οποία της ανέφερε ότι του χρωστάει ένα φιλί και θα έπρεπε να του το δώσει. Όταν τελικά συναντήθηκαν, ο παίκτης την κάλεσε στο αυτοκίνητό του και της είπε: «Ήρθα γιατί θέλω το ευχαριστήριο φιλί μου».

«Φιλιόμασταν για κάποια ώρα. Κάποια στιγμή ξεκούμπωσε το παντελόνι μου και του πήρε αρκετό χρόνο να το κάνει αυτό. Έβαλε το χέρι του στο παντελόνι μου και άρχισε να με χαϊδεύει στο εσώρουχο. Στη συνέχεια έβαλε το χέρι του στην πλάτη μου και με έσπρωξε προς τα κάτω», αναφέρει η 15χρονη, φτάνοντας στο σημείο όπου έκανε στοματικό έρωτα στον Άγγλο ποδοσφαιριστή.

Αργότερα, όπως αναφέρει, το είπε στον πατέρα της στο περιστατικό γιατί «δεν θέλει να κρατάει μυστικά από την οικογένειά της». «Φοβήθηκα μήπως δεν με πίστευε κανείς», προσθέτει η 15χρονη η οποία μάλιστα σε ερώτηση που δέχθηκε από τους αστυνομικούς στην κατάθεσή της υποστηρίζει ότι ο παίκτης γνώριζε πολύ καλά ποια ήταν η ηλικία της. «Με είχε ρωτήσει νωρίτερα και του είπα ότι είμαι 15».


Πηγή: http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.